Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tini lányok, ismerkednétk egy...

Tini lányok, ismerkednétk egy olyan fiúval, akinek nincs facebook-ja, mert utálja azt, mert szerinte ott csak felszínes, buta emberek vannak többségben és emiatt törölte onna magát?

Figyelt kérdés
Valahogy sosem tudtam egy normális álnyt sem megismerni onnan, csak a külső érdekli őket, nem lehet velük értelmesen sem beszélgetni, akivel igen annak meg kiderült hogy van pasija. Már bosszantó volt a sok felszínes csajt elviselni, meg olvasgatni a hülye kiírásaikat, úgyhogy töröltem magam.
2013. júl. 10. 20:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nyugi, cicus, ne csak az orrodig láss (: A kérdező kb ezt implikálta, plusz úgy az általános hozzáállás is ez.

Az előttem levő válasz spec még nem volt beírva, amikor nekikezdtem írni.

2013. júl. 10. 20:49
 12/21 anonim válasza:
Nem azért de mi ez a nagy lepontozgatás,mikor tényleg az 1. válaszoló kezdte.......
2013. júl. 10. 21:41
 13/21 anonim válasza:

ma 20:49

Nyugi kandúr karcsi! Te is le lettél pontozva :D

2013. júl. 10. 21:42
 14/21 anonim ***** válasza:

ma 21:41

Nem igazán érdekel,hogy a facemániás tini libák lepontoznak e vagy sem,nyilván az vette magára a válaszom,akire illet,és leírtam hogy az 1. válaszoló ítélkezett.......

2013. júl. 10. 21:45
 15/21 anonim ***** válasza:

"Érdekes, hogy fel sem merül senkiben, hogy a fészbúkot is lehet értelmes dolgokra használni, és ha a felhasználó hülye, az nem az eszköz hibája. A nagy fészbúkutálók pont ugyanolyan felszínesek, mint akik ott élik az életüket."

Tanulj már meg olvasni!

Senki sem mondta,hogy akinek van facebookja,az idióta,vagy szánalmas!

Az legelső válaszoló volt bunkó!

Fel tudod fogni?

2013. júl. 10. 21:47
 16/21 Szergej55 ***** válasza:
Hát basszus... Én is egyre erősebben gondolkozok el azon, hogy törölnöm kellene magam a p****ba. Igazad van, én megértelek!
2013. júl. 10. 22:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Hűha, tudod te most hány fb-ozó tinip...csát megbántottál a kérdéseddel:D
2013. júl. 11. 02:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Azt hittem lassan én vagyok az egyetlen fiú aki utálja a Facebookon.
2013. júl. 11. 21:34
 19/21 anonim válasza:
SZAR VAGY A PISKÓTÁBAN
2013. okt. 21. 17:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Amúgy kit érdekel, hogy van párotok? Úgyis szétteszitek a lábatokat, ha úgy van, és általában úgy van. :P
2013. dec. 17. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!