Tini lányok, ismerkednétk egy olyan fiúval, akinek nincs facebook-ja, mert utálja azt, mert szerinte ott csak felszínes, buta emberek vannak többségben és emiatt törölte onna magát?
nem,de nem azért mert nincs facebookja,inkább azért mert azt hiszi hogy egy közösségi oldal csak a csajozásra jó
én sok normális és kedves lányt ismerek akik fent vannak,inkább a pasik zavarók akik írogatnak,és én vagyok a bunkó amikor közlöm hogy "bocs,de van barátom",aztán meg jön hogy "esélyt sem adok"
ma 20:09
Te meg tucat termék vagy,mai világban minden buta liba ott éli ki az életét,meg az idézet küldözgető,posztoló kényszerét!!!
22/L
Nincs facém,de van párom....bocs kérdező!
Na már megint megy a nyomorékoskodás....
Ennyi erővel a való életből is töröljétek magatokat, mert sok a hülye.
Szelektálni kell az ismerősöket aztán jónapot, nem szenvedni....
Képzeld én reggel felkelek és az első teendőim között van, h felmegyek, mert kíváncsi vagyok a tudományos cikkekre, videókra, képekre meg a többi akár vicces dologra, amitől már eleve jól indul a napom.
Megnézem a leveleim, h írt e valaki, ill válaszoltak e?
Aztán cső!
Ezért aztán tényleg "Hűha mekkora idióta vagyok, h fent vagyok ezen a szaron"....
ma 20:34
Ha olvasnál,akkor látnád drága,hogy nem azt mondtuk,hogy minden facebookos egy idióta,az egyik válaszoló kezdte azzal,hogy akinek nincs,az "elmaradott"
Értve vagyok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!