Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tini lányok, ismerkednétk egy...

Tini lányok, ismerkednétk egy olyan fiúval, akinek nincs facebook-ja, mert utálja azt, mert szerinte ott csak felszínes, buta emberek vannak többségben és emiatt törölte onna magát?

Figyelt kérdés
Valahogy sosem tudtam egy normális álnyt sem megismerni onnan, csak a külső érdekli őket, nem lehet velük értelmesen sem beszélgetni, akivel igen annak meg kiderült hogy van pasija. Már bosszantó volt a sok felszínes csajt elviselni, meg olvasgatni a hülye kiírásaikat, úgyhogy töröltem magam.
2013. júl. 10. 20:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
7%
Hát én azt a fiút elég maradinak tartanám aki nem kar haladni a korral... :(
2013. júl. 10. 20:09
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
Talán nem a facebook-on kéne ismerkedni? o.O
2013. júl. 10. 20:09
 3/21 anonim válasza:
65%
Nincs ezzel semmi baj szerintem.
2013. júl. 10. 20:10
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Azigen...Maradiság ha valaki nincs fent azon a szutykon? Jó tudni...
2013. júl. 10. 20:10
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

nem,de nem azért mert nincs facebookja,inkább azért mert azt hiszi hogy egy közösségi oldal csak a csajozásra jó

én sok normális és kedves lányt ismerek akik fent vannak,inkább a pasik zavarók akik írogatnak,és én vagyok a bunkó amikor közlöm hogy "bocs,de van barátom",aztán meg jön hogy "esélyt sem adok"

2013. júl. 10. 20:12
 6/21 anonim ***** válasza:
81%
Nekem sincs, és büszke vagyok rá, de ne küldj privit:D
2013. júl. 10. 20:15
 7/21 anonim ***** válasza:

ma 20:09

Te meg tucat termék vagy,mai világban minden buta liba ott éli ki az életét,meg az idézet küldözgető,posztoló kényszerét!!!

22/L

Nincs facém,de van párom....bocs kérdező!

2013. júl. 10. 20:19
 8/21 anonim ***** válasza:
87%

Na már megint megy a nyomorékoskodás....

Ennyi erővel a való életből is töröljétek magatokat, mert sok a hülye.

Szelektálni kell az ismerősöket aztán jónapot, nem szenvedni....

Képzeld én reggel felkelek és az első teendőim között van, h felmegyek, mert kíváncsi vagyok a tudományos cikkekre, videókra, képekre meg a többi akár vicces dologra, amitől már eleve jól indul a napom.

Megnézem a leveleim, h írt e valaki, ill válaszoltak e?

Aztán cső!

Ezért aztán tényleg "Hűha mekkora idióta vagyok, h fent vagyok ezen a szaron"....

2013. júl. 10. 20:32
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
Érdekes, hogy fel sem merül senkiben, hogy a fészbúkot is lehet értelmes dolgokra használni, és ha a felhasználó hülye, az nem az eszköz hibája. A nagy fészbúkutálók pont ugyanolyan felszínesek, mint akik ott élik az életüket.
2013. júl. 10. 20:34
 10/21 anonim ***** válasza:

ma 20:34

Ha olvasnál,akkor látnád drága,hogy nem azt mondtuk,hogy minden facebookos egy idióta,az egyik válaszoló kezdte azzal,hogy akinek nincs,az "elmaradott"

Értve vagyok??

2013. júl. 10. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!