Miért van több dagadt fiatal lány, mint dagadt fiatal fiú?
Hé,azért vannak szép,vékony lányok,akik tudnak figyelni magukra és időben észbekapnak,ha feljön az első pár kg..
Találsz szép barátnőt,ne félj:) Ráadásul,semmi értelme olyannal járni,akihez nem vonzódsz. Engem is taszítanak a nagyon-nagyon duci fiúk(nem baj,ha kicsit macisabb,az még aranyos,de ne essünk túlzásba:D),és mivel nem vagyok kövér,szerintem elvárhatom ezt a partneremtől is. Ez egyáltalán nem nagy elvárás..
Imádom, hogy azok osztják legjobban a kövér embereket, akik akkor és azt esznek amit akarnak. :D
Lány vagyok 17 éves 175 cm 80 kiló. Voltam súlyosabb is. Nem sok lány van a környezetemben, aki nálam egészségesebben étkezik. Cukros dolgokat már kb. fél éve nem eszem, lisztből is lehetőségekhez mérten teljes kiörlésűt, de inkább azt se. Voltak hónapok, hogy szinte tényleg csak zöldségeket ettem. Emellett úszok, táncolok, hajlékony vagyok, sok 55-60 kilós barátnőmnél is jobb "kondiban" vagyok. Mégis már ezt a súlyt megtartanom is nehéz. Ennek egészségügyi okai vannak, nem akarok belemenni.
Összességében csinosnak tartom magam, mert arányosan oszlik el a felesleg, de akkor is utálom ezeket olvasni. Miért érdekel titeket mások magánélete? Miért beszéltek úgy, mintha a kövér emberek lennének a világon a legigénytelenebbek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!