Mit akarhat? (Előre is bocs a kisregény miatt)
Figyelt kérdés
Ismerem a srácot két éve lassan, találkozgattunk meg beszéltünk hébehóba, de egyszerűen nem tiszta hogy most nem-e csak szexelni akar, barátság extrákkal téma vagy valóban érdeklem mint barátnő. Szóval, régebben már kavartunk (nem tudom hogy mondani) de aztán olyan ritkán járt haza hogy nem lett semmi, közben én megismertem valakit aztán kiderült hogy nem érdemes, és most megint beszélgetünk (addig is tartottuk a kapcsolatot amíg azt mondtam hogy ne találkozzunk mert nekem alakul valami) és most sokkal jobban elvagyunk és jó vele beszélgetni meg úgy érzem nem válik abszolút káromra hogy vele ismerledek, meg kezdem egyre jobban bírni csak szerintem túl hamar akarna többet mint amennyi nekem oké lenne. Bevallom szűz vagyok ez is hozzájárul hogy sokkal hezitálósabban állok hozzá, ő meg idősebb kicsit és ezért ugye nem feltétlen ugyan azt gondoljuk/akarjuk mint a másik. Na, egyszóval ki tud tanácsot adni aki volt hasonló helyzetben vagy valóban jó a helyzet átlátó képessége?2013. júl. 10. 00:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem érezd jól magad vele. Ha jó vele beszélgetni: beszélgess vele. Ha késznek érzed magad többre, akkor menj bele. Nem kell ennyire túlgondolni. Egy adott szituációban pedig pontosan érezni fogod, hogy mit lehet és mit nem.
Szerintem vágj bele :)
2/2 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, vannak olyan megnyilvánulásai amik nem arra utalnak hogy nem csak szórakozik, az is lehet hogy nem ismerem még eléggé ahhoz hogy tudjam mikor mit akar stb, ami valószínű, de köszi a bíztatást :)
2013. júl. 10. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!