Fiúk! A két lány közül melyik lánnyal ismerkednétek meg jobban? Melyik lányt nézitek meg először az utcán?
Egyértelmű tényleg, hogy a második lány mérföldekkel szebb.
Nem mindegy amúgy ki a szebb?
Melyik vagy te kérdező?
A második aranyosabb, de az elsőben van valami ami számomra érdekesebbé teszi.
Ha nagyon le akarnám egyszerűsíteni akkor a második lány a boldog tudatlanság, az első pedig a világfájdalom, és összességében komplexebb karakternek tűnik. Mintha a kissé p*csás ruha és a rózsaszín körömlakk csak a környezete elvárásait tükrözné. Viszont a szandálja inkább saját választás, nem magas sarkú... csak találgatok, de valahogy ő szimpatikusabb :)
Szia 2. Én rád szavaztam. :-)
De tudod ha komolyabbra tervezed fűzni a kapcsolatodat a barátoddal, akkor tudnod kell vele erről beszélni.
És le kell tudnod olvasni az arcáról a választ.
Azért az arcáról, mert a szavak hazudhatnak. De a hazugságot lehet érezni, és könnyebb kiolvasni az arcból.
Minél kevesebb fájdalmat, és a mosolyodat tartsd meg. :-)
Kép alapján az elsővel! Vékony és világos hajú, nálam csak ez számít.
Ha a forgalmi helyzet úgy adja, az utcán is inkább az elsőre fordulok meg, föltéve a együtt jönnek. Ha külön -külön akkor mind a kettőre. :P
Az első képen amúgy roppant mód balesetveszélyesen van öltözve a lány. Elvonja a figyelmet. :)
Hú ez nagyon jó kép örülök hogy te vagy a második :D
Egyébként azok a ruhák állnak jól amik derékba szűkebbek, mert szép vékony derekad van :D
Erre szerintem majd figyelj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!