Fiúk! A két lány közül melyik lánnyal ismerkednétek meg jobban? Melyik lányt nézitek meg először az utcán?
2013. júl. 9. 19:03
11/52 anonim válasza:
2.al ismerkednék de az elsőt nézném meg először.
12/52 A kérdező kommentje:
szóval akkor az 1. jobban néz ki? :/
2013. júl. 9. 19:09
14/52 xKakashix válasza:
Az 1.-t hamarabb megnézném, viszont a 2.-nak bizalomgerjesztőbb az arca.
Az elsőt megnézném rendes arckifejezéssel :D
15/52 anonim válasza:
Nem a második legalább is szerintem
16/52 anonim válasza:
Csak testre néz ki jobban. Bár az is talán csak a lenge ruha miatt. A második lány vastagabb ugyan, de pont annyira amitől még vonzó. :)
17/52 anonim válasza:
Mérföldekkel a másodikat.
Az első lány ránézésre testileg beteg, depis... egyáltalán nem vonzó.
Mennyivel jobb a 2. mosolya. Az alakja is jobban tetszik, és hogy van mit fogni rajta.
19/52 anonim válasza:
Az első jobban néz ki, viszont elég ri.bancos, ami miatt nem vetnék rá többet, mint egy pillantást és már el is felejteném.
A másodikat szerintem észre sem venném, ha elsétálna mellettem... nincs rajta semmi szimpatikus.
20/52 anonim válasza:
A másodikról van esetleg közelebbi kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!