Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ismerkednétek ilyen...

Lányok, ismerkednétek ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Külső: ami a legjobban megkülönböztet mástól, az az, hogy 208 cm vagyok, ami ugye nem egy átlagos méret, ehez egy kicsit görbe is vagyok, de legalább nem csontsovány, mert pár éve kajakozom. Jóképűnek "mondott", barna-zöld szem, szőkésbarna haj, kicsit barnásabb bőr.

Belső: jókedvű, jó beszélő készség, jó hallgatóság, amolyan tanácsadó típus, állítólag jó humorú (kicsit szarkasztikus). Nem az a bulizós fajta, inkább egy sörözés a barátokkal jó hangulatban, volt barátnője és érte bármit megtett, romantikus, mindig próbál újat kitalálni. Inkább az olvasós típus, elég nagy lexikális tudással rendelkezik, de ezt nem firtatja.

A másik kérdésem ha valakinek volt türelme idáig elolvasni, az az, hogy létezik-e hasonló lány?

Röviden ennyi, normális válaszokat kérnék, előre is köszi:) 19/F

2013. júl. 7. 18:45
1 2
 1/12 anonim válasza:
66%
igen, bár kicsit fura lenne a 150 cm-mel :))
2013. júl. 7. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:
a magasságon kívül minden bejön,csak 156cm vagyok ezért elég vicces lenne egy ekkora pasi mellett lenni
2013. júl. 7. 18:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, de eleg furan mutatnanm az 50 cm kulonbseggel. :)) A rossz tulajdonsagaid hol maradtak? Azok is kell legyenek. Leteznek hasonlo lanyok, de nincsenek olyan sokan, mint a "meno" lanyok.
2013. júl. 7. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:

ezek alapján szerintem bejönnél

csak kicsit túl magas vagy

17/l

2013. júl. 7. 18:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Igyekeztem úgy leírni magamat, amilyennek mások gondolnak, én ezekből kitörölnék párat és mondjuk azt írnám a helyükbe, hogy elég feledékeny amiből jön, hogy megbízhatatlan, meg még azt hogy nem veszi észre, ha megbántott valakit.:)
2013. júl. 7. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:
ez mind jó:) de valóban nagyon magas vagy! bár azt mondják hogy a szerelemben nem számít a tömeg a magasság a méret..
2013. júl. 7. 18:57
 7/12 anonim ***** válasza:
kérdező,a múltkor láttam itt egy 188 cm magas lányt,összeillenétek
2013. júl. 7. 19:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Én belső tulajdonságokban ugyanez vagyok, csak lányban :) Igen, ismerkednék ilyen sráccal. :) 19/L
2013. júl. 7. 19:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Ismerkednék ilyen sráccal, szimpinek tűnsz, és én is magas vagyok :)
2013. júl. 7. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Azért ez is elmondd valamit a lányokról. Ha egy magas fiú ír ki kérdsét, mindjárt járna vele minden lány, ha egy alacsony, akkor meg csak a fújjogás megy. :(
2013. júl. 7. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!