Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy flörtöljek vele?

Hogy flörtöljek vele?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és szerelmes az egyik tanárnőmbe,szeretnék neki valami jeleket adni,de nem túl egyértelműeket azért azt nem akarom hogy megtudja...legalábbis MÉG.Mit javasoltok? Értelmes hozzászólásokat kérek!

2013. júl. 9. 15:59
1 2 3
 11/25 xKakashix ***** válasza:
Gondolom képed nem nagyon van róla.
2013. júl. 9. 16:17
 12/25 A kérdező kommentje:
Van, mivel az osztályfőnököm de nem nagyon szeretném mutogatni.
2013. júl. 9. 16:22
 13/25 xKakashix ***** válasza:

Ja értem hát nem tudom mit mondjak.

Próbálkozz azt lesz valami. :D

2013. júl. 9. 17:44
 14/25 anonim válasza:

A tanár hány éves,és te is hány éves vagy?

Csak így tudom kideríteni hogy mivel próbálkozz.

Most ha a tanár 20 éves egészen más mint egy 35 éves nő.

2013. júl. 10. 10:21
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát egyik se talált...mivel úgy 40 körül van. És erre most ne mondjatok semmit ti se dönthetitek el kibe lesztek szerelmesek.
2013. júl. 10. 11:39
 16/25 anonim válasza:
Üdv a klubban :D Mondjuk én már szerencsére kiszerettem belőle, de nem volt egyszerű. Már nem tanít. Addig szerintem nehéz elfelejtened, amíg szinte minden nap találkoztok. Szerintem ne adj jeleket, vagy csak nagyon diszkréten, mert ki tudja, hogy áll ehhez a témához, sőt sokkal idősebb, mint Te. Fél éve még én is úgy voltam vele, hogy jelzek felé, hátha. Sőt, úgy voltam vele, hogy ballagás után szint vallok, de nem mondtam el neki végül, viszont azóta is tartjuk a kapcsolatot, jó még most se könnyű ha találkozunk, de ilyenkor eszembe jut, családja van férj+ 1 gyerek, korkülönbség is van, nem is kevés, ezáltal nincs túl sok közös érdeklődési kör, de ami a legfontosabb nem tudom, hogy áll a témához, és ezért nem akarom tönkretenni a barátságunkat, mert mondhatni azok vagyunk 21/ leszbikus
2013. júl. 10. 18:11
 17/25 A kérdező kommentje:
Hát elég szar hogy már 1 éve majdnem mindennap sÍrok miatta.
2013. júl. 10. 20:19
 18/25 anonim válasza:

Mindenki vágyik valamire vagy valakire,egyiknek szerencséje van másiknak nem.Éppen aki megkapja amit akar boldog,aki nem az sír.Ebbe bele kell törődni.Mindenki nagyon akar valamit és próbál is tenni érte,viszont ha ez lehetetlen akkor az is.(Nem lehetetlen,de kicsi az esélye)

Persze ha idősebb lettél volna,vagy ha a tanár osztálytársa vagy a barátnője voltál volna egy időben akkor egészen máshogy is alakulhatott ez a szitu.

Szerintem megoldások:

1.Beletörődsz

2.Elmondod hogy mit érzel( ha ezt választod sztem mond neki szemtől szembe.)

Jah és van ezer annyi lány aki rád vár:D

Persze én nem tudok valami sokat...15/L

2013. júl. 11. 15:36
 19/25 A kérdező kommentje:
Tervezem hogy ballagás után elmondom neki,de hogyha jobb lesz a kapcsolatunk szerintem nem mondom el mert nem akarom tönkretenni.
2013. júl. 11. 16:03
 20/25 anonim válasza:
Szerintem ezzel nem teszed tönkre:D
2013. júl. 12. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!