Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira tippek, hogy ne ijesszem el a lányt, de azért flörtöljek is vele? 19F
ha nem randizott az jó féle...
am pl dicsérd meg hogy jól nézki...
célozgas neki hogy ej ha ott vagy jo, is nézelki kedves is vagy aranyos is ej ha te azt tudc vmt jó féle vagy naon is! meg ha komolyat akartok akkor beszéléges vele, ismerkedjetek+,
Na ebből a sok tippből a végén az lesz, hogy tényleg elijeszted! :D
Ha igent mondott a találkozóra, valószínűleg szimpatikus vagy neki úgy, ahogy vagy, így nem ajánlatos változtatni az eddigi viselkedéseden, azaz viselkedj természetesen.
Első randi, úgyhogy ne vidd túlzásba a nyomulást, üljetek be valahova egy fagyira/üdítőre/sörre beszélgetni. Kérdezd meg, hogy hova szeretne menni, de ha nem tudja, legyen készenlétben részedről egy ötlet.
Érdeklődj iránta, és ha egy hullámhosszon vagytok, úgyis jól fogjátok érezni magatokat.
Nem vagyok feltétlen híve annak, hogy mindig kötelezően a férfi fizessen, de első randin - és mivel te hívtad el őt -, illik meghívni arra az italra.
Jól írta az első, hogy kísérd haza (vagy ha nagyon messze lakik, akkor a buszt várd meg vele legalább, de jobb a hazakísérés), és úgy búcsúzz el, hogy megbeszéltek valamit, pl. mondd neki, hogy holnap hívod.
"Ha ilyeneket kérdez, hogy hány éves vagy, mit tanulsz (feltéve, hogy még annyira nem ismeritek egymást és ezeket nem tudja rólad), akkor viccesen kerüld ki a válaszokat."
Hát nekem ez nőként egyáltalán nem tetszene, arra gondolnék (az általad javasolt válasz esetén), hogy vagy egy idióta, vagy valami bűzlik körülötte, krónikus munkakerülő, vagy gyanús üzelmekbe keveredik, stb.
Azt se véletlenül írtam, hogy mondja, hogy másnap hívja (és hívja is) mert én tizenévesen is és később is RÜHELLTEM ha csak úgy becsukódott mögöttem a lépcsőház ajtó anélkül, hogy valamit megbeszéltünk volna, és aztán meg VÁRNI, hogy most vagy hív, vagy nem. UTÁLTAM és a halogatás nem növelte a srác iránti vonzalmamat, inkább csökkentette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!