Lányok! A vékony fiúkról mi a véleményetek? 19/F
Figyelt kérdés
47 Kg vagyok :(2013. júl. 8. 15:15
21/28 A kérdező kommentje:
Most senkim nincs, egy lány sem néz így rám!! 47-50 Kg. :(
2013. júl. 8. 15:42
23/28 anonim válasza:
Én sem vagyok kondifiúleányálom a kb 70kg-mal, de kérlek, csak a teszt kedvéért, nagyon kíváncsi vagyok:
Kipróbálnád, hány fekvőt tudsz megcsinálni?
24/28 anonim válasza:
Lehet van akinek ez nem gond (nem minden nő felszínes, nem csak a külső számít) de komolyan, hogy védenéd meg a barátnődet 50 kilósan?
Hol van rólad az izom ami a mozgáshoz kell?
Egyébként nem lenne gond, inkább legyünk mi férfiak is szálkásak, vékonyak mint elhízottak, de azért a fekvőtámasz, húzódzkodás alap legyen és menjen.
25/28 anonim válasza:
Na azért az már teljesítmény. Én is vékony fiú vagyok : 182 cm - 61 kg
26/28 anonim válasza:
#24, annyira bírom ezeket a hülye kérdéseket. A védelemhez nem 32-es kar kell, hanem jó reakcióidő és logikai érzék.
27/28 A kérdező kommentje:
Hé! Azt azért nem mondtam hogy gyenge lennék. Sőt, sokan csodálkoznak azon hogy ilyen vékonyan mire vagyok képes!
2013. júl. 8. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!