Lányok! A vékony fiúkról mi a véleményetek? 19/F
Figyelt kérdés
47 Kg vagyok :(2013. júl. 8. 15:15
11/28 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat dohányzom!
2013. júl. 8. 15:23
12/28 A kérdező kommentje:
Volt aki szerint ez undorító! Tényleg most akkor mivan? Tudom hogy azért a csajok a sportosabb fiúkra mennek.
2013. júl. 8. 15:27
13/28 anonim válasza:
Engem eddig csak undorítónak tartottak, viszont megtanultam letojni mások véleményét. Tedd ezt te is! 10-es vagyok.
14/28 anonim válasza:
Én 180 cm vagyok, nő és 58-60 kg. Még én is elég vékony vagyok, vékonyabb mint egy átlag nő, akkor köynörgöm, hogyan várhatod el, hogy a lányok erre gerjedjenek? Még mindig fenntartom, hogy fake a kérdés, de ha mégsem, akkor sürgősen vizsgáltasd ki magad orvossal, mert ez beteges.
15/28 anonim válasza:
Dohányzás hmm. Én csak passzívan nyomok le naponta kb fél dobozzal de régen 2-3 is lehetett ez amíg otthon 4 családtagom nyomatta keményen és én is vékony vagyok. 55-58 körül voltam egyszer 61 de az hónapokig tartó fizikai munka és lehetőség szerinti étel tunkolása magamba mint állat következménye volt és amikor elkezdődött az egyetem kb a második hétre már megint vissza lement 60 alá, 1 hónap nem kellett hozzá 55-re visszafogytam, majdnem felrobbantam a méregtől amúgy ezt 175 centi magasságra kell érteni 23/F-ként.
16/28 anonim válasza:
Én szeretem a vékonyságot, de a tied már átlépi nálad is a határokat. Volt 187/65 barátom, és ő még tetszett, de már ő is nagyon vékonyka volt, nemhogy te... Sürgősen szedj magadra legalább 10 kilót!
17/28 anonim válasza:
Irány a meki és zabálni :DD amugy menj el dietetikushoz aki majd megmondj mit kell enned:)
18/28 A kérdező kommentje:
" Sürgősen szedj magadra legalább 10 kilót!" Télen van rajtam annyi ruha, akkor nem látszik..
2013. júl. 8. 15:37
19/28 anonim válasza:
Én 189magas és 130kg vagyok én se jövök be senkinek én vagyok a másik véglet :D
20/28 A kérdező kommentje:
Amúgy én csak picit tartom magam soványnak inább mondhatni vékonynak mondanám magam és egy kis izom kellene szerintem csak. Meg a vékony lányokat szeretem..
2013. júl. 8. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!