Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjen akinek...

Hogyan ismerkedjen akinek nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 08:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nekem sincsenek xd
2013. júl. 8. 08:25
 2/14 anonim ***** válasza:

Csak lazán:) szerezzen barátokat..szimplán csak ismerkedni kell emberkékkel:) amúgy mennyi idős vagy és milyen nemű?

---

F/17

3/14 A kérdező kommentje:
Ha van kedve valakinek barátkozni írhat. :)
 4/14 A kérdező kommentje:
Hol ismerkedjek, hogyan? 20 körüli lány vagyok.
2013. júl. 8. 08:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Akár rendezvényeken,buliban, a netten bár ott nem a legjobb:)
2013. júl. 8. 08:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ami az elsődleges kérdés hogy nem jó görcsösen ismerkedni, én is akkor találtam barátokra haverokra maikor csak mondjuk úgy leültem egy sörre vagy sétátam a kutyámmal és nem az volt a fejemben hogy fú de magányos vagyok és nem ismerek senkit a városban. Az a baj hogy sikerült neten egy-két emberrel jól eldumálni de utána aztán féltek a találkozástól. Nem nem randitól a találkozástól de hogy miért nem is tudom közben meg chaten naggyon lazák voltak. De visszatérve: tudom hogy ez nehéz műfaj mert egyedül az ember lehet hoyg elmegy egyszer kétszer strandra de mikor látod hogy na ott is egy társaság amott is egy és hiába próbálod felvenni a kapcsolatot velük nincs reakció az na ez engem is elszomorít. Szerintem itt is a gyik-en találsz elég nyitott embert
2013. júl. 8. 08:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, elmegyek egyedül valahová, leülök és várok, hogy valaki értelmesnek megtetszem és odajön, így gondolod?
2013. júl. 8. 08:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Azt mondják ne csináljak semmit, majd alakul. Mitől alakulna? 6éve ezt mondják. Nem tudok tovább tétlenül várni...
2013. júl. 8. 08:42
 9/14 anonim ***** válasza:
Menj el strandolni. Egy-két labda véletlenül hozzád fog pattanni. Onnan meg már adott a lehetőség a kommunikációra.
2013. júl. 8. 08:57
 10/14 anonim ***** válasza:
45%
Ne szomorkodj majdcsak lesz valami :)
2013. júl. 8. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!