Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Részegen télleg szebbnek...

Részegen télleg szebbnek látjuk az embereket? (többi lent)

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a kevésbé szépet szépnek látjuk ("nincs ronda nő csak kevés pia" mondás alapján :))

Mármint voltam már eléggé részeg, de valahogy ugyan olyan "válogatós" maradtam mint józanul, tehát aki tetszett arra könnyebben, kevesebb gátlással rámozdultam de aki nem, arra részegen se...

2013. júl. 8. 00:22
1 2
 11/17 birnir ***** válasza:
Én egy buliban láttam egy lányt aki nagyon ronda volt és aztán berúgtam és tényleg szebbnek láttam :D majdnem rámozdultam ! XD
2013. júl. 8. 00:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem csak nem érdekel. Vagy pedig elmosódottan látod. Aztén megeshet pár dolog olyannal is, akit józanon bottal sem piszkálnál. Na ilyen eset után SOHA ne találkozz az illetővel önszántadból. :D
2013. júl. 8. 00:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem látsz tisztán. Én ezért mozdultam rá egy dagadt csajra. Éreztem, hogy lány és mosolygott nekem, na megyek és lekapom. De nem is fogtam fel, hogy mekkora rondaság. Józanon hánynék egy ilyen csajtól, mert akkor látom tisztán hogy is néz ki.
2013. júl. 8. 00:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Igazából :D

Volt olyan még régebben, hogy egyik srác haverom kitalálta, hogy megdug egy csajt. Nem lett volna csúnya, csak nagyon igénytelen volt, meg kb ez a megszólal és megütném kategória.

Másfél üveg pálinka után se lett szebb szegény. :D

2013. júl. 8. 00:42
 15/17 anonim válasza:
A biztonság kedvéért mindig kiverem bulik előtt. De a lányok nálam sem szépülnek meg, van egy ronda osztálytársam, táncolni akart velem. Jól voltunk mindketten, miaz hogy, de én észnél voltam azért, elmentem onnan, ne is lássam. Ja legutóbb meg szó szerint nem láttam, hogy néznek ki, de legalább táncolni se volt erőm. :DD
2013. júl. 8. 00:46
 16/17 anonim ***** válasza:

mindegyik részeg más, valaki annyira részeg, se kép, se hang, valakinél részeleges filmszakadás,

inkább oldottabb az ember, könnyebben veszi a dolgokat, annyira nem látja másként, N

2013. júl. 8. 00:55
 17/17 anonim ***** válasza:
nekmcsak ez embereket daz egésy vilgáto%!!!
2013. júl. 8. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!