Részegen télleg szebbnek látjuk az embereket? (többi lent)
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a kevésbé szépet szépnek látjuk ("nincs ronda nő csak kevés pia" mondás alapján :))
Mármint voltam már eléggé részeg, de valahogy ugyan olyan "válogatós" maradtam mint józanul, tehát aki tetszett arra könnyebben, kevesebb gátlással rámozdultam de aki nem, arra részegen se...
2013. júl. 8. 00:22
2/17 anonim válasza:
én tényleg szebbnek látom őket... ha még látok egyáltalán :D
3/17 anonim válasza:
Hát, valami van benne. Én smároltam egy csajjal aki nekem józanul csak az átlagos, nem kezdenék ki vele kategória... De ez is inkább csak azért volt talán mert sokan voltunk srácok, aztán lássák, hogy vagyok a valaki... A többi srácnak persze nagyon bejött, de én válogatós vagyok.
4/17 anonim válasza:
Nem látjuk szebbnek, csak leszarjuk hogy néz ki.
5/17 anonim válasza:
én részegen őszinte vagyok :D
nem tudom kit látok szebbnek és kit sem.
6/17 anonim válasza:
Nem tudom most velem van-e a baj, de én ugyanúgy látom az embereket.Voltam már olyan szinten berúgva, hogy filmszakadás lett a vége, de ugyanúgy láttam az embereket, mint amúgy is.
7/17 anonim válasza:
hát én részegen látni se szoktam.xd
8/17 anonim válasza:
Hát akadt már pár érdekes randim ebből...:D
Nem AJÁNLOM!!! :D
9/17 anonim válasza:
Nem látod szebbnek, csak kanos vagy, és hülye a piától.
10/17 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. júl. 8. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!