Miért zavarja az embereket ismerkedésnél a csúnya fogak, a mikor azon könnyen lehet változtatni?
Szerintem baromságot mondasz. Nem olyan könnyű ezen változtatni, kezdve attól, hogy mi a csúnya a fogakban? Ha csálék, bár egészségesek a fogszabályzás 1-4 év is lehet. Az szerintem korántsem "könnyű".
Ha alapvetően rosszak a fogai, és durván sárgák, azon sem segít túlzottan semmi, egy ismerősöm vagyonokat költött mindenféle spéci fogfehérítésre, és sárgább a foga az enyémnél (nekem enyhén sárgák, nem vészes) pedig nem kávézik és nem dohányzik.
Ha rosszak, vagyis gyorsan kilyukadnak, hullanak, stb, rohadnak és mondjuk 30 éves korára már több fogát is elvesztette, és pótolni kell, az megint egy kisebb vagyon, és korántsem olyan egyszerű beülök a fogorvoshoz és hiphop új fogaim lesznek.
Szóval szerintem az igazán rossz, csúnya fogakkal elég sok nyűg van, nem az, hogy nem lehet megcsináltatni őket, de nem nevezném könnyűnek.
Ha pedig úgy alapvetően nincsen baj a fogával, kicsit csálé, kicsit sárgás, lepedékes, akkor meg a MÉRHETETLEN igénytelenségét fémjelzi, mert ez már csak a saját hibája, és igénytelen emberrel nem akarok ismerkedni...
22L
Bocs, de...
te vonzónak találnál mondjuk egy full zsíros hajú, büdös, fürdetlen, csipás hölgyet/urat? (Nem derült ki a nemed...)
Pedig mindegyiken lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!