Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért zavarja az embereket...

Miért zavarja az embereket ismerkedésnél a csúnya fogak, a mikor azon könnyen lehet változtatni?

Figyelt kérdés
Ha ismerkedsz egy fiúval vagy egy lánnyal, akkor állítólag fontos a fogak szépsége. De sose értettem miért, mert szerintem manapság ezen könnyen lehet segíteni. Ha nem tetszik a fogaid akkor elküldöd fogorvoshoz és csuda szép lesz a leendő párod.
2013. jún. 9. 12:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen lehet rajta segíteni? Nem mindenki tud csak úgy százezreket kihúzni a zsebből, különösen, ha közben élni is kell valamiből.
2013. jún. 9. 13:06
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Ez így baromság. Ha úgy lenne, ahogy te mondod, akkor senki nem várná meg amíg a párja "elküldi" fogorvoshoz, hanem eleve jók lennének a fogai, hisz nem kerül sokba. És senki nem lenne ilyen igénytelen.

Fogat pótolni amúgy nem olcsó.

Tudom, mert páromnak most pótoltak egyet, netto 80 000-ért, amit egy közös edzés során véletlenül megrúgtam és kiesett.(De ez csak a pótlás volt. A hozzá fehérítés még nincs meg. Tehát további költségek lesznek.) Mi még olcsón is úsztuk meg.

Anno a szép mosolya volt az egyik ami megfogott a külsejében. Miután kiesett neki, számomra semmit nem veszített a vonzóságából, hisz őt szeretem, nem a külsejét. Viszont ha úgy, foghíjasan ismertem volna meg, nem foglalkoztam volna vele. Mert nem kell egy magára ennyire igénytelen valaki.

2013. jún. 9. 13:14
 13/16 A kérdező kommentje:
És ha interneten ismertétek meg volna ezt a fiút és randi előtt erről beszélt volna hogy zavarja és megakarja csináltatni, tehát látjátok rajta az igényességet??
2013. jún. 9. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ezen a ponton nem beszélnék róla. Egyrészt hagyni kell, hogy a másik fél maga alkosson véleményt, másrészt ha nem nagyon feltűnő, és csak akkor kerül szóba, amikor már jobban ismeritek egymást, akkor jobb az esélyed arra, hogy ésszerűen viselkedik, és emiatt nem romlik el a dolog.
2013. jún. 9. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

pszichológiai alapja van

hibás géneket jelképez és ezért nem akarnak vele párosodni

2013. jún. 9. 13:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Ugye kinek mit jelent a csúnya?

Nyilván ha ez úgy értendő, hogy messze lerí róla az ápolatlanság, akkor felejtős. Nem az a kérdés, hogy milyen könnyen lehet helyrehozni, hanem az, hogy konkrétan törődik-e vele.

Persze, 1-2 rossz fog még a legigényesebb embernél is becsúszhat. Van, aki egyszerűen genetikailag hajlamosabb mondjuk a fogszuvasodásra. De igazából nem a legbizalomgerjesztőbb, ha valaki eléd állít amolyan "Mónika show" fogazattal.

Megint más dolog, ha balesetben kitört egy foga. Nyilván nem ugyanaz a kategória, mint ha az ápolatlanság miatt lerohadt volna.

Meg megint más, ha kicsit csálén nő. Amiről ugye abszolút nem tehet. Általában utóbbi nem szokott zavarni, hacsak nem olyan egetverően illúzióromboló.

2013. jún. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!