Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudok másra gondolni csak...

Nem tudok másra gondolni csak rá mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vanegy gy lány akivel régóta ismerjük egymást kb 3 hete szinte minden nap találkozunk nem tudok másra gondolni mindig ő jár az eszemben.

Szerintem én is tetszem neki szemezgetünk mindig velem van és egy buliban odabújt mellém és eggyütt aludtunk.

De mivan ha csak erős bartáti szeretet?

Nem akarom tönkretenni azzal hogy bevallom neki csak szépen lassan szeretném a dolgot elhívtam már párszor akkor is nagyon élvezte.

Hogyan mondjam el neki hogy én többet érzek iránta?

2013. júl. 7. 20:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De ha nem szeretne akkor nemhiszem hogy ilyen lenne velem :)

És most hogy minden nap láttuk egymást és most egy hétre elutazott... a gyomrom mindenem furcsán viselkedik nincs kedvem beszélni senkivel és ez olyan furcsa nekem :( és hiába próbálok másra gondolni nem megy elkezdtem olvasni egy könyvet de csak olvastam és fingom nem volt mit ír mert akkor is rá gondoltam remélem viszonozni fogja :)

Majd elviszem motorozni az remélem tetszeni fog neki :D

még ugyse ült ilyen motoron :)

2013. júl. 7. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem minnél elöbb mond el neki hogy érzel..

nemtudom, hogy pontosan mióta ismeritek egymást,pár hét nem olyan sok idő, de ha mondjuk egy évig eltart ez a "á félek bevallani majd máskor" dolog, akkor csúnya vége lehet...

2013. júl. 7. 23:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Végre bevallottam hogy szeretem és ő is azt mondta szeretcsak nem merte elmondani ezaz :DDD végree köszönöm mindenki a segítséget
2013. júl. 7. 23:38
 14/14 anonim ***** válasza:
mondtam én hogy meg kell tőle kérdezni :) gratula nektek (Y)
2013. júl. 8. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!