Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudok másra gondolni csak...

Nem tudok másra gondolni csak rá mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vanegy gy lány akivel régóta ismerjük egymást kb 3 hete szinte minden nap találkozunk nem tudok másra gondolni mindig ő jár az eszemben.

Szerintem én is tetszem neki szemezgetünk mindig velem van és egy buliban odabújt mellém és eggyütt aludtunk.

De mivan ha csak erős bartáti szeretet?

Nem akarom tönkretenni azzal hogy bevallom neki csak szépen lassan szeretném a dolgot elhívtam már párszor akkor is nagyon élvezte.

Hogyan mondjam el neki hogy én többet érzek iránta?

2013. júl. 7. 20:00
1 2
 1/14 Amélia:) ***** válasza:
én nem szoktam a fiú barátaimmal együtt aludni:D
2013. júl. 7. 20:01
 2/14 A kérdező kommentje:

Akkor valószínűleg ő is szeret?

Mert napok óta a gyomrom....

Ez az első szerelmem ami komolyabb... mennyi idő kell a lánynak hogy eljusson odáig hogy járjunk? mert én időt adok neki nem akarok elsietni semmit

2013. júl. 7. 20:04
 3/14 Amélia:) ***** válasza:
Beszélgessetek sokat. Én pl. utálom ha rögtön szerelmet vallanak, valahogy megijedek tőle... Ha jobban megismerek valakit, részemről is jönnek a "pillangók", utána már ok, mehet a randi :D :)
2013. júl. 7. 20:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Én nem bújnék oda akárkihez. Szerintem hívad el sétálni ( vahy valami) és személyesen mondd el amit itt nekünk leírtál. :-)
2013. júl. 7. 20:07
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget holnap este találkozok vele :D jeeeee

Remélem sikerül :)

Ja és hozzáteszem hogy az anya odáig van értem mivel már találkoztunk egy párszor :D Ez is egyjóhír :D

ÁÁÁ ezt nem hiszem el :D első szerelmem :D

2013. júl. 7. 20:13
 6/14 anonim ***** válasza:

Átéltem ezt szóval fogadd meg a tanácsomat.

7 éve van egy lány aki a legjobb lány barátom. együtt voltunk jóban rosszban. lehúztunk egymás mellett rengeteg mindent és ő az akinek bármit de tényleg bármit elmondtam és ő is viszont. rengetegszer aludtunk együtt. hol a bulik miatt hol magányosságból hol más miatt. mindig együtt akartunk lenni mert szerettük és kerestük egymás társaságát. sokáig megvolt a szikra köztünk, kellett hogy néha megérintsük egymást. eddig nm gondoltam rá úgy mint nőre de december környékén teljesen beleestem pedig tudtam hogy hatalmas hiba de nem tudtam mit tenni ellene. volt többször is h buliból mikor felugrottunk hozzá ugy aludtunk h átölelve, átkarolva és volt hogy arra ébredtem hogy fogja a kezemet és csak bámul a plafonra olyan pókerarccal. ezek után még többet és többet éreztem iránta. állandóan csak ő járt a fejemben. minden szombaton mikor kimentünk egy helyi kis szórakozóhelyre együtt mentünk de volt pár alkalom mikor mással volt és végig smárolta az éjszakát. akkor én bevallottam neki mit érzek és ez pont egy hónapja volt. azóta csak 2x beszéltünk. tisztában vagyok vele h nm lesz már soha olyan a kapcsolatunk mint az előtt, és most kerüljük is egymást sajnos hátha múlnak az érzelmeim, de nm fognak.

annyira fontos nekem az a lány h mindennél többet jelent nekem még ugy is mint barát, és most nem csak egy szerelmet buktam be hanem nagyon valószínű hogy egy barátot is.

vagyis ha neked valóban fontos a lány akkor ne kezdeményezz, inkább üljetek le és kérdezd meg tőle h érez e irántad vmit vagy csak te értettél félre egy két dolgot. nekem is ezt kellett volna tennem. ne légy hülye !!!!!! nem éri meg

2013. júl. 7. 20:16
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi ez sokat segített :D

Mivel én is ettől félek ami veled történt tehát inkább sokszor elhívom és beszélgetünk és szerintem jönnek magától a dolgok :)

De ha ennyiszer aludtatok együtt és csak barátok voltatok? én ezt nem bírtam volna ki :(

2013. júl. 7. 20:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Jó azért el ne durranj.:D Nem biztos hogy kölcsönös, ne bízd el magad. Velem is volt hasonló helyzet még is csak barátok maradtunk..
2013. júl. 7. 20:22
 9/14 A kérdező kommentje:

De 15 évesen ez még nem túl korai?

Mert még sose volt barátnőm és nem igazán tudom a fontos dolgokat :( mi a legfontosabb akkor ha összejövünk?

2013. júl. 7. 20:28
 10/14 anonim ***** válasza:

ha ennyiszer aludtunk hogy bírtam ki ?? egyszerű. nem bírtam. minden nap mikor hazamentem tőle legbelül egy kicsit belehaltam sajnos. volt h rányúltam párszor de mindig az volt h szó nélkül oldalra fordult h éreztesse h nem kéne.

tudom h most oda vagy meg vissza mert az első nagy szerelem ezzel jár na meg a többi is de ameddig nm erősíti meg amit gondolsz addig szállj vissza a földre mert ha jobban beleéled magad és ugy kosaraz ki, hidd el ezerszer rosszabb lesz neked

2013. júl. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!