Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Aki mer? Az nyer?

Aki mer? Az nyer?

Figyelt kérdés
Láttam egy szép lányt(duci) felvettem Facebookon.De nekem is van +10kg-om.Szerintetek lehet esélyem,mert most mindenki ezt a kigyúrt modell vagyok dolgot nyomatja,mert ez a menő?

2013. júl. 7. 15:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Egyébként ha 15kg-t le tudtál adni, akkor ne aggódj. Nem minden lány olyan elvetemült a külsőségekkel. Főleg így.:) Na, meg főleg ha duci, a duci lányok nem szeretik az olyan vékonyakat mint amilyen pl én vagyok, szerintem sokkal nagyobb eséllyel vágsz a dologba, mint ahogy én indulnék. És, végülis, igaz ez a dolog, amit előttem írtak. Aki mer, annak van esélye. Aki nem mer, annak nincs. Az esély pedig egy jó dolog.

ELSŐ-nek pedig üzenem, ha az egészségre törekszel, akkor ne gyúrj, hanem egyél normálisan, biciklizz, fuss, legyél friss levegőn és szabadtéri sportokat űzz. Olyanokat, amik természetesen mozgatnak meg. (a gyúrás nem egy természetes mozgás, nem jó a porcoknak se, persze nem vetem meg, ne érts félre).

A könyvet pedig nem olvastam, ha nekem címezted, de majd utánanézek már.:D

2013. júl. 7. 16:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Ez a felfogás... Azért gondolod hogy van esélyed nála mert mindketten túlsúlyosak vagytok?:D nembaj majd mentek eggyüt fogyni
2013. júl. 7. 18:27
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem gondolom ezt,én kételkedek abban,hogy vagyok-e elég jó egy ilyen lánynak(egyáltalán egyetlen lánynak),mert a barátom még meg sem szólal és máris ott nyáladzik minden csaj a lábánál.Csak neki ő éppen nem az esete,sőt szerinte ronda.Majd együtt járunk fogyni...mmm szívesen járnék vele együtt fogyni,ha együtt lennénk!;)Kösz a megelőlegezett bizalmat!(Mindenben a pozitívat!)
2013. júl. 7. 21:44
 14/24 anonim ***** válasza:
Kövér vagyok, de a barátnőm egy vékony testalkatú lány...
2013. júl. 7. 21:55
 15/24 anonim ***** válasza:
A cujo-ban tényleg vásárolta,de abból a pénzből, amit lottón nyert. Méghozzá 2 találatos szelvénnyel... :)
2013. júl. 8. 00:10
 16/24 A kérdező kommentje:
Jó,kösz a biztatást-válaszokat akkor megpróbálom!!!Drukkoljatok!!!
2013. júl. 8. 11:21
 17/24 A kérdező kommentje:
2-szer is kapcsolatban volt egy nálam sokkal jobb képű sráccal(sovány,izmos kisportolt),de szerintem már nincsenek együtt.Érdemes így megpróbálni?
2013. júl. 9. 20:58
 18/24 anonim ***** válasza:
Látom nagyon odavagy a külsővel.. Próbáld már meg mit veszíthetsz.. Ha elutasít felfoghatod úgy is, hogy változtatnom kéne az életemen, abbahagyni a sajtburgerevést és sportolni:D. Nem annyira nehéz mint sokan gondolják, ha már ennyire fontos neked a külső. Tiszta, maradandó izmot felszedni nehezebb :D
2013. júl. 9. 21:53
 19/24 A kérdező kommentje:
Megkérdezte,hogy miért vettem fel vele a kapcsolatot,én meg azt mondtam,hogy azért mert szimpatikus és szeretném megismerni aztán el kellett mennem így elköszöntem,és azt írta vissza,hogy este majd beszélünk(nem kérdeztem mikor beszélünk).Ez jó?
2013. júl. 10. 11:34
 20/24 anonim ***** válasza:
Be vagy tojva még mindig. Ne halogasd tovább azt a beszélgetést, ha komolyan gondolod!
2013. júl. 10. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!