Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadtam azza fiúval aki tetszik, a tét az volt, hogy aki nyer, lehet egy kívánsága a másiktól. Ötletek, hogy mi kívánjak?
Figyelt kérdés
(de légyszi perverz válaszokkal kíméljetek, nem akarok tolakodó lenni, valami olyan kéne ami "jó" nekem, de mégse túl nyomulós)2012. dec. 31. 22:21
3/20 A kérdező kommentje:
mondom, hogy perverz válaszokkal kíméljetek, nem tartunk ott, hogy ilyet kérhessek :)
2012. dec. 31. 22:25
6/20 anonim válasza:
vagy ha a csók se jó :) akkor kérj egy 10 perces ölelést :)
7/20 anonim válasza:
Én ismeretség nélkül is beválalnám neked:D
8/20 A kérdező kommentje:
Az nem lenne túl felajálkozó?? :D Mert csak egy hónapja ismerjük egymást, és szerintem még nem tartunk ott, mongyuk alakulgat valami, és elég valószínű, hogy bejövök neki, de ha meg akar csókolni akkor majd megcsókol ő, ő a pasi, ne én tegyem meg az első lépést "szexuális téren"...
2012. dec. 31. 22:36
9/20 anonim válasza:
A fiút :) Ha ez szerinted sok, akkor poénnak szánva :D
Mondjuk a mit kérszre tök jó válasz a téged :D
De ha akarod akkor csók ÉS ölelés (nagy, hosszú :D)
És ez is sok akkor csak nagy(onnagy) ölelés :)
Hmm.. De szerintem korlátlan alkalomra kérd :) Tehát ölelés végtelen mennyiségben, annyiszor ahányszor akarod, és annyit amennyit akarsz. A csókkal már lehet hogy picit (vagy nagyon) tolakodós.
Esetleg ha még poénként (vagy komolyan :) ): "Végtelen sok kívánság" :D
10/20 anonim válasza:
Na látom közbe még írtál.
Akkor korlátlan számú ölelést ajánlanám, tetszőleges hosszúsággal :)
Vagy korlátlan számú kívánság :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!