Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadtam azza fiúval aki tetszik, a tét az volt, hogy aki nyer, lehet egy kívánsága a másiktól. Ötletek, hogy mi kívánjak?

Figyelt kérdés
(de légyszi perverz válaszokkal kíméljetek, nem akarok tolakodó lenni, valami olyan kéne ami "jó" nekem, de mégse túl nyomulós)
2012. dec. 31. 22:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
valami olyant kérj,amiből kiderül számára,hogy tetszik neked.ebből ki tudod deríteni,hogy te bejössz-e neki.ebből lehet kapcsolat is:)
2012. dec. 31. 22:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmire gondoltam, mint az utolsó kommentelő, pont ebben szeretnék segítséget kérni, hogy mi legyen az ami erre utal :)
2012. dec. 31. 22:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Kèrj 1 napot amikor csak veled foglalkozik azt csa :D
2012. dec. 31. 22:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Akármibe lefogadom, hogy a fiú legalább csókot vár tőled, esetleg többet is :)
2012. dec. 31. 23:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Kérj Tőle egy szál vörös rózsát. Később kifizetődik. Hamarabb is fog megcsókolni.
2012. dec. 31. 23:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen cask mondd azt neki, hogy mondja el őszintén mit gondol rólad.

Lehet, hogy azt fogja mondani, hogy igazából még nem tudja pontosan mit érez, de szerintem már ez is egy nagyon jó jel. Ha te szretnél összejönni vele akkor az ilyen esetben csak rajtad múlik :)

Ha azt mondja, hogy csak barát akar lenni, na akkor van gáz. Ha meg egyértelműen megmondja, hogy nagyon tetszel neki meg ilyesmi, akkor szerintem nincs több kérdés :D

2012. dec. 31. 23:07
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket :)

MIből gondolod, hogy csókot vár tőlem??

Egy szál rózsát? Az mire jó? Úgyértem abból mi derül ki vagy mi??

Az szerintem felesleges megkérdeznem tőle, hogy mit gondol rólam, mert amennyire sikerült kiismernem még mga sem tudja, de ő eléggé bonyolult alkat, jó emberismerő vagyok, de vele nehéz dolgom van :S

Valami olyan dolog kéne ami közelebb hoz minket, de ha esetleg ő nem szeretne semmit tőlem, akkor sem túl tolakodó, nehogy hoppon maradjak...

2012. dec. 31. 23:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Kóstolja meg a sütidet.
2013. jan. 1. 01:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Randizzatok! Találkozz vele semleges helyen, beszélgessetek, majdcsak kiböki akar-e tőled valamit!?
2013. jan. 1. 06:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Én írtam a rózsáról.

Ha én kapok egy szál virágot, azt kedvességnek veszem. A virág átadása után valószínű, hogy beszélgetünk.

Nekem ne úgy jöjjenek oda, hogy járnál velem?

Ha beszélgetünk, és megismerem, akkor el tudom dönteni, hogy akarok e vele járni, vagy csak kijelölt engem anélkül, hogy igazán ismerne. Nekem meg az a célom, hogy ne egy rossz modorú arrogáns fiúval jöjjek össze.

Ebben a rózsában benne lehet mindaz amiről írtam.

De talán nem biztos, hogy eléggé ismered a lányokat, vagy csak azokról a lányokról gondolkozol, akiket itt minden fiú ri biknek becéz. Kedves név, de talán Te sem azt szeretnéd, hogy ilyennek gondoljon. Add meg a löketet egy kis romantikának. Az kellemesebb, mint hogy jársz velem?

2013. jan. 1. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!