Aki mer? Az nyer?
Figyelt kérdés
Láttam egy szép lányt(duci) felvettem Facebookon.De nekem is van +10kg-om.Szerintetek lehet esélyem,mert most mindenki ezt a kigyúrt modell vagyok dolgot nyomatja,mert ez a menő?2013. júl. 7. 15:12
1/24 anonim válasza:
Én nem azért gyúrok mert "menő", szimplán szeretek tenni az egészségemért..
Na de a lényeg, hogy persze, hogy van esélyed írj csak rá!;)
2/24 anonim válasza:
Mért ne lehetne? Szerinted ő vagy te életetek végéig ducik maradtok?
3/24 anonim válasza:
Aki mer az nyerhet..
aki nem mer annak esélye sincs rá.
4/24 anonim válasza:
Már miért ne lehetne, főleg ha ő is duci?
5/24 anonim válasza:
Képzeljétek! Ma nyertem egy hidraulikus emelőt! Öt tonnáig emel! :D Még nemtom mire fogom használni, de még sosem nyertem semmit! :D Meg kellett osztanom, bocsi!:)
8/24 A kérdező kommentje:
Így van Merry Christmas,2-es válaszoló nem hiszem,hogy életem végéig az maradok,mert most szabadultam meg 15 kg-tól.hogyvagyunkma? gratulálok az emelődhöz!Na jó akkor próba cseresznye,drukkoljatok :) Köszi a válaszokat!
2013. júl. 7. 15:25
9/24 anonim válasza:
A Cujoban nem nyerte, ott elég drága volt :D
Amúgy meg kérdező nem tudom mit parázol... a dagi lány valószínűleg örülni fog, hogy valaki érdeklődik iránta.
10/24 A kérdező kommentje:
Azért parázok mert én is dagi vagyok,és nem tudom szóba áll-e velem stb. mert a külső lényeges a lányoknak.De visszaigazolt,hogy ismer(Pedig nincs is kint képem).Meg van azért köztünk egy város távolság de,ha tényleg örül,hogy érdeklődöm iránta akkor ez nem lesz probléma.
2013. júl. 7. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!