32 éves 95 kg 168 cm szökésvöröses haj barna szemű
egészséges nőről mi a véleményetek? Pártkapcsolat
szex terén
"Nem nézek le senkit"
Kivéve a nálad jobb alakúakat és azokat,akiknek nem egyezik a véleménye a tieddel.
Nem nézzük le a kövéreket hacsak nem otthon ülnek,tömik magukba a sajtburgert és szidnak mindenkit aki jobban néz ki náluk.
2013. júl. 7. 18:25
22/28 A kérdező kommentje:
na az ilyeneket énis lenézem látod akik megszakadnak az evésbe éjjel nappal,de én nem ilyen vagyok a gyors éttermi kajákat nem szeretem.söt napi 3 szor eszek és nem sokat sütit is csak ritkán..és este egyáltalán nem .
23/28 A kérdező kommentje:
ja és csak azért bosszankodom mert minek irnak ide ha jot nemtudnak csak rosszat.
Tudod kérdező amikor eléggé elvoltam hízva akkor elég sokat hazudtam magamnak, hogy nem eszek sokat, meg egy nap 3-szor eszek, csak megfeletkeztem arról, hogy mellé rengeteget nassoltam nem táplálkoztam helyesen, és az volt a fejemben, hogy tök normális amit csinálok, semmit se mozogtam egész nap itthon ültem, és csak sajnáltattam magam meg a hormonaimat hibáztattam. Aztán elkezdtem egészségesebben élni és 6 hónap alatt megszabadultam 15 feles kilótol, a testömegindexem is a normál határánál van. Na most feltenném azt a kérdést, hogy miért vagy felháborova a válaszokra amikor tök normálisakat írt mindenki te meg elküldöd őket, innen látszik hogy a viselkedéseddel több baj van mint a külsőddel. De ha normális egészségesnek gondolod magad akkor küldj privátba egy képet nekem és próbálok segíteni!
2013. júl. 7. 18:53
"168 cm 95 kiló?
Az nem husi,hanem kifejezetten kövér..
180 centi feletti,izmos férfiaknak is nagy súly ez."
Azért ez így nem igaz. Keress rá Google-ben John Cena amerikai pankrátorra. 185 cm magas, 120 kg és egyáltalán még csak nem is túlsúlyos. Egyszerűen izmos.
A kérdésre válaszolva pedig: Szex terén semmi akadálya, párkapcsolat terén, csak ha valami nagyon megfog benne, mert ez tényleg nem túl egészséges. Erősen elhízott kategóriába sorolnám...
2013. júl. 7. 18:54
2013. júl. 7. 22:59
Attól még mert neki nem túlsúlya van az az izom még gyanúsan szteroidból áll. Ha így nézzük az se valami egészséges.
2013. júl. 8. 10:05
Mi a problémád azzal, hogy nem érezném magam jól melletted? 175cm és 60 kiló vagyok, egyszerűen nem mutatnánk jól egymás mellett...De gondolom ezért is én vagyok a köcsög...
2013. júl. 8. 12:14
Kapcsolódó kérdések: