Éáéá kérdése:
Hogyan írjak rá facebook-on egy lányra aki nagyon tetszik? (kicsi az önbizalmam)
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 22:14
31/108 anonim válasza:
tedd meg mert késő lesz.én is igyvoltam nem akartam ráirni arra a srácra aki tetszett...órákig vártam hogy rámirjon és csak meredtem a gépre de nem lett semmi és most egy másik lánnyal jár..egyébként lehet hogy a lány is azt várja éjjel nappal hogy ráirj.
32/108 anonim válasza:
előzö vagyok és bocsi de nem olvastam azt hogy már ráirtál.de lehet hogy azért irta mer ezerrel dobogott a szive és zavarban volt.
33/108 A kérdező kommentje:
31: már tegnap ráírtam elég későn, 32: remélem igazad van, és köszi a válaszotokat :)
2013. júl. 7. 18:49
34/108 A kérdező kommentje:
eddig elég jól megy a beszélgetés, remélem nem szólom el, és ha megakadok mit csináljak ?:D
2013. júl. 7. 21:59
35/108 A kérdező kommentje:
jól ment minden, ma újra beszélünk, köszi a segítséget :))
2013. júl. 8. 10:47
36/108 anonim válasza:
azért majd legalább majd annyit ossz meg velünk h nyeli-e! :D
38/108 anonim válasza:
ja elnefelejts majd beszámolni nekünk! :D
mert főrugunk bézbózütőkkel meg olyanokkal :'D
39/108 anonim válasza:
Írjad neki, kicsim azóta szerelmes vagyok beléd amióta megláttalak a városban abban a cuki kis láthatósági mellényben voltál,első látásra beléd estem:))
Szóval csak neked írok ne foglalkozz vele,hogy a gyakorikérdés fórumon még vagy 10-en látják az éppen kialakuló kapcsolatunkat,lehet megkérem őket,hogy jöjjenek el az első randinkra is. Szerintem egész jó ötlet,mindenkinek egy sört.:)
40/108 anonim válasza:
Na mi a helyzet mi történt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!