Hogyan írjak rá facebook-on egy lányra aki nagyon tetszik? (kicsi az önbizalmam)
Hát hallod ha ezt írod rá egy csajra egyből azt veszi le , hogy nyomorék vagy már ne is haragudj..
Ilyen dumát csak a full kockák/ lúzerek tolnak be..
Normálisan beszélj ne próbálj meg ilyen jó pofinak tűni de közbe szánalmas szövegekkel próbálkozni mert hatalmas égés lesz..
Szia, ezért meg ezért vettelek fel stb
Mindjárt jobb, ezután ha ő is vevő a beszélgetésre akkor meg majd kialakul valami téma amit folytathattok..
Aztán majd írd le mire jutottál hátha segítesz hasonló társaidnak is.
de mit bántod a gyereket h luzer szöveg... trollkodott csak nyilván nem írta volna de mind1
nem tom mit írhatnál am... passz sztem facen az ilyen esetekben ha átlagos kinézeted van max 5%ban írnak vissza vagy visszaír de lekoptat amilyen gyorsan csak tud...
aztán másnak majd minden áldott nap ott röhögcsélnek baránőivel majd rajtad a sarokba mikor meglátnak.
sztem hagyd...
mi az hogy hagyd? ha már te nem mersz próbálkozni akkor hagyjad hogy mások tegyék, ne bizonytalanítsd el azokat az embereket akik még szeretnének ismerkedni, és ha elküldi akkor mivan? legalább ő megpróbálta..majd lesz másik
kérdező neked meg sok sikert!
Ha osztálytárs kezdheted valami sulissal (bár tekintettel a nyárra ez nem célszerű)
Én a kiszemeltemmel ilyen párbeszédet folytattam:
Én:Szia!
Ő:Szia!
Én:Nincs kedved veszélgetni? A lányoknak nem érnek rá(én lány vagyok és itt abarátnőimre célzok) és kezd elemészteni az unalom!
Ő:De én is unatkozom...
Aztán minden jött magától, ha nincs témád kérdezheted arról hogy hova utaznak a nyáron.
17-es válaszoló, te magyar vagy?
Mert ha igen, akkor eléggé rákéne állni a nyelvtanra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!