Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ma Debrecenben a Tescoban egy...

Ma Debrecenben a Tescoban egy fekete-piros ruhás lány?

Figyelt kérdés

Tudom, de nagyon szeretném megtalálni!

Minden ott kezdődött, hogy mikor mentem a fogkrémek felé akkor láttam meg őt. Nem volt egyedül, gondolom a testvérével és az anyjával volt. Amikor eljöttem a fogkrémek felöl és néztem a szemébe akkor ő elmosolyodott és hirtelen mintha zavarodtában magára nézett:) Ááá életemben most fordul elő ilyen klassz élmény és most... Pedig nem vagyok olyan akik után a nők futnak. Azt gondoltam lehet tévedek, ezért elindulttunk a testvéremmel a süteményes felé aztán nem sokkal később ő is ott volt, de nem nézett rám se, ezért mégjobban megerősödött bennem, hogy reménytelen vagyok. Véletlen folytán a kasszánál újra összefutottunk és megint mosolygott rám, de ez már biztos volt:) Megszeretném találni ezt a lányt!:( Én meg szépen ügyen eljöttem onnan úgy, hogy csak rá gondolok. Sajnos nem jutott akkor eszembe semmi se, viszont a pakorlóban már eszembe jutott, hogy kérhettem volna egy tollat amivel leírhattam volna a telefonszámom. Tudom szinte lehetetlen, hogy itt a gyakorin böngésszen, de hátha. Szerintem egy próbát megér. Hogy találhatnám meg őt?:( Olyan jó lenne, ha itt a gyakorin megtalálhatnám:/

2013. júl. 6. 21:41
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
jaj hagyd már... miért vagy ilyen lenéző barom? tetszik neki a csaj meg akarja keresni, akkor mi van??
2013. júl. 15. 17:22
 32/40 anonim ***** válasza:

Nos most már tényleg 100%-ig biztos vagyok a kérdező személyiségében hiszen képes volt egy levelet írni amiben lehord!

Valószínűleg ilyesmi válaszra válaszhatsz a kedves piros ruhás lánytól is!

2013. júl. 15. 21:46
 33/40 A kérdező kommentje:
Te hordasz le!
2013. júl. 15. 21:58
 34/40 A kérdező kommentje:
Itt is megmondom, hogy szánalmas vagy.
2013. júl. 15. 21:59
 35/40 A kérdező kommentje:
Ja és annyit hozzáfűznék, hogy meglátszik, hogy te itt viselkedsz idiótán és én privátban tisztáztam a dolgot. Ez azért kultúráltabb volt mint a te módszered. Már kezdesz nevetségessé vállni.
2013. júl. 15. 22:03
 36/40 anonim ***** válasza:

Az a levél olyan volt mint suttogni társaságban..

Itt aranyosnak tünteted fel magad levélben pedig ócsárolsz!

2013. júl. 16. 16:40
 37/40 anonim ***** válasza:
nyugalom...
2013. júl. 16. 16:56
 38/40 A kérdező kommentje:
Hát nem az intelligenciádról vagy híres az látszik.
2013. júl. 16. 17:49
 39/40 anonim válasza:
Hadjátok már abba, most minek ez?
2013. júl. 16. 20:35
 40/40 anonim válasza:
na most mi van vissza írt a lány, hogy ö az vagy sem?:)
2013. júl. 17. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!