Ma Debrecenben a Tescoban egy fekete-piros ruhás lány?
Figyelt kérdés
Tudom, de nagyon szeretném megtalálni!
Minden ott kezdődött, hogy mikor mentem a fogkrémek felé akkor láttam meg őt. Nem volt egyedül, gondolom a testvérével és az anyjával volt. Amikor eljöttem a fogkrémek felöl és néztem a szemébe akkor ő elmosolyodott és hirtelen mintha zavarodtában magára nézett:) Ááá életemben most fordul elő ilyen klassz élmény és most... Pedig nem vagyok olyan akik után a nők futnak. Azt gondoltam lehet tévedek, ezért elindulttunk a testvéremmel a süteményes felé aztán nem sokkal később ő is ott volt, de nem nézett rám se, ezért mégjobban megerősödött bennem, hogy reménytelen vagyok. Véletlen folytán a kasszánál újra összefutottunk és megint mosolygott rám, de ez már biztos volt:) Megszeretném találni ezt a lányt!:( Én meg szépen ügyen eljöttem onnan úgy, hogy csak rá gondolok. Sajnos nem jutott akkor eszembe semmi se, viszont a pakorlóban már eszembe jutott, hogy kérhettem volna egy tollat amivel leírhattam volna a telefonszámom. Tudom szinte lehetetlen, hogy itt a gyakorin böngésszen, de hátha. Szerintem egy próbát megér. Hogy találhatnám meg őt?:( Olyan jó lenne, ha itt a gyakorin megtalálhatnám:/
Drukkolok, és is ilyen helyzetben voltam, de én oda mentem és beszélgettem vele, leadtuk egymásnak a teló számunkat, és 2-hónap barátság után. hát igen. belé estem. és bevallottam neki ő is így érzett és most is együtt vagyunk. Szóval hajrá lesz még lehetőséged
2013. júl. 8. 11:08
12/40 anonim válasza:
Most ez hogy hülyén fog hangzani, de halál komolyan mondom, hogy megpróbálhatnád iwiwen megkeresi. Senki nem használja már, de kb. mindenki fent van, és ott lehet jó kis részletes keresést csinálni, nem úgy mint facebookon... tudom, hogy macerás, de ha be tudnád lőni a korát, meg hogy debreceni, akkor végigböngészhetnéd az embereket... én nagyon sok embert találtam már meg így. Mondjuk Debrecen azért nem kicsi, de ha tényleg meg szeretnéd találni, akkor hajrá... egy éjszaka alatt szerintem végigérsz. :D
2013. júl. 8. 11:13
13/40 anonim válasza:
szurkolok neked, hogy összejöjjön és megtaláld a lányt
2013. júl. 8. 14:19
14/40 anonim válasza:
Szerencsés vagy fél éve élek Debrecenbe de még nem láttam olyan csajt aki rámmosolygott volna. De a Dunántúlon jártam hasonló helyzetbe csak sajnos 4hónappal később kiderítettem a csajról, hogy férjnél van 18évesen :S
2013. júl. 8. 14:33
15/40 A kérdező kommentje:
Facebookozni se nagyon szoktam hát még iwiwen keresgélni és annak esélye se sok. Hétvégén majd megint megyek, de az is olyan, hogy hátha. Szerintem csak emlékeimben lesz meg:/ Azért köszönöm a jó tanácsokat. Talán mégegyszer szerencsém lesz.
2013. júl. 10. 11:05
16/40 anonim válasza:
Borzasztóan sajnállak, és bűntudatom van, mert nekem pont így volt és nekem bejött a dolog :( Lesz még lehetőséged ne félj de azért nehéz elfeledni... De drukkolok, hogy találkoz vele megint!! Helló
2013. júl. 12. 11:37
17/40 A kérdező kommentje:
Nem kell bűntudatot érezned. Az élet néha ilyen és ez így alakult. Itt megpróbáltam és nem sikerült. Ha újra összefutok vele akkor mázlista leszek, de ha nem akkor remélem lesz másik.
2013. júl. 12. 12:07
18/40 anonim válasza:
Állj hozzá így, és meglátod sikerrel zársz!!!
2013. júl. 13. 11:58
19/40 A kérdező kommentje:
Azt hiszem megtaláltam iwiwen, de nem száz százalék! Utána facebookon is megkerestem, hogy oda írjak neki. Nagyon hasonlít rá, de hát csak egyszer láttam őt. Annyira nem vagyok benne biztos, hogy ő lenne az, de úgy érzem ő lesz az. Na most tényleg elkél a drukkolás!XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!