Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ma Debrecenben a Tescoban egy...

Ma Debrecenben a Tescoban egy fekete-piros ruhás lány?

Figyelt kérdés

Tudom, de nagyon szeretném megtalálni!

Minden ott kezdődött, hogy mikor mentem a fogkrémek felé akkor láttam meg őt. Nem volt egyedül, gondolom a testvérével és az anyjával volt. Amikor eljöttem a fogkrémek felöl és néztem a szemébe akkor ő elmosolyodott és hirtelen mintha zavarodtában magára nézett:) Ááá életemben most fordul elő ilyen klassz élmény és most... Pedig nem vagyok olyan akik után a nők futnak. Azt gondoltam lehet tévedek, ezért elindulttunk a testvéremmel a süteményes felé aztán nem sokkal később ő is ott volt, de nem nézett rám se, ezért mégjobban megerősödött bennem, hogy reménytelen vagyok. Véletlen folytán a kasszánál újra összefutottunk és megint mosolygott rám, de ez már biztos volt:) Megszeretném találni ezt a lányt!:( Én meg szépen ügyen eljöttem onnan úgy, hogy csak rá gondolok. Sajnos nem jutott akkor eszembe semmi se, viszont a pakorlóban már eszembe jutott, hogy kérhettem volna egy tollat amivel leírhattam volna a telefonszámom. Tudom szinte lehetetlen, hogy itt a gyakorin böngésszen, de hátha. Szerintem egy próbát megér. Hogy találhatnám meg őt?:( Olyan jó lenne, ha itt a gyakorin megtalálhatnám:/

2013. júl. 6. 21:41
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
ÍRJ NEKI!!:)
2013. júl. 14. 16:14
 22/40 A kérdező kommentje:
Írtam, de még nem írt vissza.
2013. júl. 14. 22:15
 23/40 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem elég nagyot fog nézni, én kicsit kellemetlennek érezném ha ilyet rám írna valaki, hogy "jajj láttalak itt meg ott és beléd estem első látásra"

Úgy érezném, hogy kicsit kattant a pasas. De azért hajrá

2013. júl. 14. 22:17
 24/40 anonim válasza:
Ezt pont nem így kéne megoldanod, mondjuk rá írsz meg kérdezed hogy van stb.. és megírod neki, hogy láttalak itt vagy ott. és apró megjegyzésekkel, hogy nagyon szép vagy. meg STB
2013. júl. 15. 10:44
 25/40 anonim válasza:
64%

tegnap 22:17

Haha:D Szerintem te paranoiás vagy vagy csak irigykedsz.Én két barátnőmmel ismerkedtem meg hasonló módon,furcsának találták de örültek neki,mert látták hogy normális pasas vagyok így simám szóba álltak velem,majd mindegyikel több évig voltam együtt.Nem kell irigykedni hogy te a kutyának nem kellesz:D

2013. júl. 15. 10:51
 26/40 A kérdező kommentje:
22:17 kezdjük ott, hogy mosolgott rám és valamint nézett a mellére zavarában majd úgy oldotta meg, hogy mintha lesepert valamit magáról. Én lennék a kattant? Szerintem, ha valaki neked bejön és megtalálna a neten akkor nem hiszem, hogy hülyének néznéd. Azért kösz, hogy lenézően bátorítasz.
2013. júl. 15. 15:07
 27/40 A kérdező kommentje:
ő mosolygott*
2013. júl. 15. 15:07
 28/40 anonim ***** válasza:

Na hát kiváncsi leszek erre a nagy összejövetelre..

Ha ennyire nagy szám vagy akkor mi a fenéért nem mentél oda élőbe és mit keresgeted az interneten meg GYK-n ilyen szánalmas módon?

2013. júl. 15. 16:19
 29/40 A kérdező kommentje:
Neked mi a bajod? Az hogy felkeresem? Ez zavar téged? Különben is nem vagyok nagy szám, sőt nem is értem, de megtörtént. Nem értem mi a gondod. Azt is elmondtam, hogy a kasszánál voltam már amikor ténylegesen vettem a jelet, de akkor már nem tudtam mit tenni. Az se volt a fejemben, hogy megvárjam amíg kijönnek és leszólítsam a családja előtt. Mindegy, hogy elszúrtam vagy tehetetlen voltam, a lényeg, hogy megpróbáltam megkeresni. Ha ez szánalmas akkor az vagyok. Még valamit mondani szeretnél?
2013. júl. 15. 17:07
 30/40 anonim ***** válasza:
Nem, köszönöm, megerősítésre leltem szavaid között. Igazolódott feltevésem!
2013. júl. 15. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!