Ma Debrecenben a Tescoban egy fekete-piros ruhás lány?
Tudom, de nagyon szeretném megtalálni!
Minden ott kezdődött, hogy mikor mentem a fogkrémek felé akkor láttam meg őt. Nem volt egyedül, gondolom a testvérével és az anyjával volt. Amikor eljöttem a fogkrémek felöl és néztem a szemébe akkor ő elmosolyodott és hirtelen mintha zavarodtában magára nézett:) Ááá életemben most fordul elő ilyen klassz élmény és most... Pedig nem vagyok olyan akik után a nők futnak. Azt gondoltam lehet tévedek, ezért elindulttunk a testvéremmel a süteményes felé aztán nem sokkal később ő is ott volt, de nem nézett rám se, ezért mégjobban megerősödött bennem, hogy reménytelen vagyok. Véletlen folytán a kasszánál újra összefutottunk és megint mosolygott rám, de ez már biztos volt:) Megszeretném találni ezt a lányt!:( Én meg szépen ügyen eljöttem onnan úgy, hogy csak rá gondolok. Sajnos nem jutott akkor eszembe semmi se, viszont a pakorlóban már eszembe jutott, hogy kérhettem volna egy tollat amivel leírhattam volna a telefonszámom. Tudom szinte lehetetlen, hogy itt a gyakorin böngésszen, de hátha. Szerintem egy próbát megér. Hogy találhatnám meg őt?:( Olyan jó lenne, ha itt a gyakorin megtalálhatnám:/
Szerintem elég nagyot fog nézni, én kicsit kellemetlennek érezném ha ilyet rám írna valaki, hogy "jajj láttalak itt meg ott és beléd estem első látásra"
Úgy érezném, hogy kicsit kattant a pasas. De azért hajrá
tegnap 22:17
Haha:D Szerintem te paranoiás vagy vagy csak irigykedsz.Én két barátnőmmel ismerkedtem meg hasonló módon,furcsának találták de örültek neki,mert látták hogy normális pasas vagyok így simám szóba álltak velem,majd mindegyikel több évig voltam együtt.Nem kell irigykedni hogy te a kutyának nem kellesz:D
Na hát kiváncsi leszek erre a nagy összejövetelre..
Ha ennyire nagy szám vagy akkor mi a fenéért nem mentél oda élőbe és mit keresgeted az interneten meg GYK-n ilyen szánalmas módon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!