Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen igazságtalan az...

Miért ilyen igazságtalan az élet? Miért van az, hogy még a homár fiúknak is inkább tetszem külsőre, mint bármelyik lánynak? Más fiúnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
Nem bírom feldolgozni, hetero fiúként, hogy még egy meleg srác is jobban vonzódik hozzám mint egy lány. Miért pont velem van az? Más meg bármelyik lányt megkaphatja, nekem meg csak a bzik maradtak. :(
2013. júl. 6. 19:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

10: Majd ha egyedül maradsz mint egy kaktusz a sivatagban, majd megtudod mi az a "sírás", avagy mi a magány. Te könnyen beszélsz a körülvett barátaiddal, barátnőddel a válladon.

Kis porbafingó vagy, aki csak trollkodni jön fel a netre, de segíteni más embereken nem tud, csak itt szapulja az embereket, akiknek gondja van.

Ennyi az életed, mást nem tudsz.

2013. júl. 6. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Kevés barátom van, barátnőm sincs és nem is volt még soha, és nem trollkodni járok ide. Azonban az, hogy ma is minden ötödik kérdés ugyanerre ment ki, több mint bosszantó. Álljon már végre a sarkára és kezdjen magával valamit, ne itt sírjon naphosszat mint a többi!
2013. júl. 6. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:
92%

12(Az előző voltam): Akkor nem értem. Ő tanácsot akar kérni, hogy mit tegyen, hogy legyen barátnője. Ez nem sírás. Kicsit ki van borulva, de ne csodáld.

Én sem tudom a megoldást, de ő többre menne egy hasznos tanáccsal, és nem kéne elküldeni a búsba, mert mert írni erre az oldalra.

2013. júl. 6. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!