Hogyan mutassam ki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Ő 17 én 14. Neki még nem volt csak 1 barátnője kb 1 hétig voltak együtt.A fiú nagyon okos,kedves,értelmes,jófej srác. Én is okos vagyok szóval azzal nincs is baj, csak nem tudom hogy keltsem fel magamra a figyelmét,milyen jeleket adjak? Elég félénk..ha meglátjuk egymást van hogy szemezünk,de lehet hogy csak néz..nem tudom!!!!. SOS2013. jún. 12. 20:02
1/3 anonim válasza:
Nem riasztó, vagy jelzőlámpa vagy, hogy jelezz. Tessék odamenni, és mondd el neki őszintén és egyenesen az érzéseidet. Ennyi a nagy trükk.
2/3 A kérdező kommentje:
nem beszélünk..facebookon néha..ennyi :\ odamennék hozzá-szia tetszel! ?!?!?!
2013. jún. 12. 20:09
3/3 anonim válasza:
A Facebook-ot is felejtsd el. Nem egészen így, hanem pl.:
"Szia! Már egy jó ideje látlak errefelé. Szeretnélek megismerni, nagyon tetszel nekem." Egyenes és őszinte kezdés. Az intro után pedig teljesen általános dolgokról kezdj el vele beszélgetni, pl. hol tanul, mit, szereti-e, mettől meddig van ott, mit szeret csinálni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!