Vajon megálltam ezen a szinten?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok,sosem voltam jó kapcsolatban lányokkal.
Időnként jobban éreztem magam lelkileg és ekkor kéztetést éreztem az ismerkedésre,de persze ekkor is gátolt voltam és persze ép ésszel felfogtam hogy nincs esélyem mert túlságosan elütök attól a férfi ideáltól amit manapság a nők keresnek maguk mellé.
Viszont jó ideje már nem érzem hogy jó volna egy társ.
Inkább úgy fogalmaznék hogy nem állok le hosszú ideig mérlegelni az előnyeit,hátrányait.
Ilyen hűvös nyári napokon valamiért mindig jobban érzem magam,nyitottabb vagyok,de már el nem tudom képzelni hogy keressek egy nőt.Ha valamiért valahol kezdeményezne egy bátor nő,már nem tudnák szerintem vele mit kezdeni.
Olyan semmilyen már ez az egész!
2013. jún. 25. 17:41
2/2 anonim válasza:
Nem vagy még felkészülve rá csak azt ne mtudom akkor miért foglalkozol a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!