Nők/hölgyek! Alkottok valamilyen tulajdonságot egy pasiról, ha kiderül, milyen politikai nézetű?
nekem fontos, hogy a férfinak milyen politikai nézete van.
valószínűleg egy teljesen más politikai nézetű férfival nem tudnék leélni egy életet.
mivel számomra egy kapcsolatban fontos az eszmecsere is. valószínűleg megbirkóznék vele, ha csak kicsit látná másképp a dolgokat, de ha nagyon, az szerintem idegesítene. volt is már rá példa :D
az h a három marhapárt(fidesz, mszp, lmp) közül melyikre szavazol, az még nem is érdekelne. Hiszen Magyaro.n sajnos nincs nagyon olyan párt akik még valahol pozitív irányba tudnák fordítani az országot.
De az zavarna a pasi jobboldali lenne, mert egyszerűen nem fér a fejembe a felfogása. Nem tudom megérteni a kirekesztést, a megkülönböztetést és a társadalom rétegei iránti nézeteikat.
Engem nagyon zavarna ha a srác jobboldali lenne.
Ha megrögzött Orbán Viktor imádat lenne benne, annak sem örülnék.
Szerintem az h az embernek milyen a politikai nézete sokat elárul a személységéről. A puszta gyűlöletet nem lehet az őseink származására fogni.
Illetve sajnos már lehet(lásd a Holokausztot, a ,,magyar gárdát" és az afroamerikaiakat)
Bár röhely h az egyik jobbikos képviselőről(aki addig puszihaver volt) kiderült h zsidó, és azonnal kiutálták a szülei neve miatt, bár tényleg semmi keresnivalója a zsidógyűlölők között.
Egy szóval minden lány a saját világnézete alapján fogalmaz nézetet a pasival szemben.
Ha nem érdeklik ilyen dolgok akkor nyert ügyed van.
De én undorodnék az ilyen emberektől.
Max olyan munkakapcsolatot tűrnék meg velük, aminek semmi küze ehhez.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!