Akinek japán, vagy valamilyen ázsiai barátnője, barátja van - hogy ismerted meg?
Figyelt kérdés
Hogyan kezdtél vele ismerkedni, olyan általános randizás volt, vagy szerepelt benne, hogy ő nem magyar, pl. animéket néztetek vagy ilyesmi?
Itt Magyarországon ismerted meg? Régebben is itt élt, vagy ideköltözött? Van benne magyar vér is? Itt dolgozik, tanul?
2013. jún. 16. 20:20
1/6 anonim válasza:
Egyetemen, vendék diákok voltak.
3/6 anonim válasza:
megkérdezhetem hogy ts-en hogy? :D
4/6 anonim válasza:
Szerveren játszottam(MTA) és egyszer csak észrevettem egy gyereket aki Thaiföldön lakik. Ez volt 3-4hónapja, azóta is jóban vagyunk. Nagyon ritka az ilyen, de előfordul :D
5/6 anonim válasza:
tudom ez a kérdésedre nem válasz de én félig kínai vagyok és félig magyar.:)
6/6 anonim válasza:
Akkor majd mindjárt kapni fogod a privát üzenetek tucatjait. :)
(Bár az igazságot megvallva én is rajongok az ázsiai lányokért, csak én nem a divat, meg az anime-k miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!