Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire hátrány ha egy lány...

Mennyire hátrány ha egy lány kancsal?

Figyelt kérdés
Nem vészesen, szemüvegben nem látszik, csak anélkül egy picit. Ez mennyire gond?
2013. júl. 6. 02:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy lány, akiről egészen odáig nem vettem észre, hogy kancsal, amíg nem láttam szemből fényképen, de akkor is csak vonalzó mellett hittem el:D Nem tudom mennyire látszik neked, de én annak a lánynak pont a szemét imádtam a legjobban, függetlenül a ez eltéréstől.
2013. júl. 6. 02:45
 2/11 A kérdező kommentje:

Nekem se szokták azonnal kiszúrni, de azért ha figyelik akkor észre lehet venni. De csak szemüveg nélkül.

Csak emiatt senkivel nem merek szemkontaktust teremteni, mindig félrenézek, mert attól félek, hogy szemüveg nélkül pont akkor nézek rá valakire, amikor beáll.

2013. júl. 6. 02:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig a szemébe nézek valakinek, ha beszélek, sztem nyugodtan tedd te is, legalább kiszűröd, ki az, aki elfogad:) Visszagondolva, annak a lánynak többet néztem a szemét, mint más testtájakat, és ez egy fiúnál nagy szó:D Ne szégyelld, az is te vagy.
2013. júl. 6. 02:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne legyen emiatt kisebbségi komplexusod. Ez még szexi is lehet. Nézd meg például Oroszlán Szonját.Nagyon sokaknak szexszimbólum.
2013. júl. 6. 03:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, ha amúgy rendes a lány.
2013. júl. 6. 05:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Szexi is tud lenni.....

Van egy lány ismerősöm neki nagyon jól áll!

Hány éves vagy?

2013. júl. 6. 07:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem hátrány. Akkor számít nálam annak, ha valakit nem érdekel, nem megy el szemészetre és nem csináltat szemüveget. Ha teszel ellene, akkor nem zavar. Ha valaki nem tesz ellene, akkor is inkább az igénytelensége a kiábránító, nem a tény hogy kancsal.
2013. júl. 6. 10:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Semennyire :)
2013. júl. 6. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:

nyilván hátrány mert hibás géneket hordozol, és ezekből minél több van annál kevesebb az esélyed. De sztem olyan szép vagy biztos hogy senkit sem zavarna :)

Am van rá műtét is

2013. júl. 6. 12:07
 10/11 anonim válasza:
Nem látja mikor elcsapja a busz.
2013. júl. 6. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!