Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak ha egy fiú...

Mit csináljak ha egy fiú egyfolytában rám ír?

Figyelt kérdés
Nem akar békén hagyni és szerintem tetszem neki...de nekem ő nem tetszik....hogy mondjam el neki úgy hogy ne bántsam meg??
2013. júl. 4. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp meg fog bántódni.
2013. júl. 4. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Mond neki h ne irogasson mert neked nemjon be. Hat ilyenkor szelitem mond azt amit erzel :)
2013. júl. 4. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Most komolyan ez neked olyan nagy szenzáció? Tudod, a legtöbb lánnyal ez naponta többször is előfordul... Hidd el, nem nagy dolog, ne irj vissza neki és kész
2013. júl. 4. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
A ne írj vissza, sztem elég... Na mindegy, írd meg neki, hogy te nem szeretnél tőle semmit. Ha nem reagál, írd neki, hogy szeretnéd, ha békén hagyna téged. Ha erre se, tiltsd le. Érdemes ezeken a lépcsőkön végigmenni, ne bántsuk a szükségesnél jobban az embertársainkat:D
2013. júl. 4. 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenki.....:D
2013. júl. 23. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!