Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok még mindig egyfolytában csak rá?
Figyelt kérdés
pont ma egy hónapja,h beszéltem egy fiúval. Ismertük egymást látásbol,majdnem oszt.társak lettünk,de végül ő máshol kötött ki. Nálunk volt egy alkalom,ahová az ő sulija is eljött. Nem vettem észre eleinte,aztán ő maga jött oda hozzám. Érdeklödött felölem,beszélgettünk. Én elég hülyén viselkedtem,zavarban voltam. Mondta is h nagyon csendes vagyok. Kedves volt, megjegyezte,h rendes lány vagyok. Sok mindent tud rolam,állitólag közös ismerősöktöl. Teljesen odavagyok érte,csak rá gondolok,álmodom rola. De nem keres,ezek szerint nem hagytam pozitiv benyomást? Vagy csak én képzeltem be magamnak h akar vmit? Hogy verjem ki a fejemből?2013. máj. 25. 18:40
1/4 anonim válasza:
Szia! Valószínűleg azért nem bírod kiverni a fejedből mert szerelmes vagy belé, legalábbis így látom :). Ha írnál neki hogy rég hallottam felőled, mesélj valamit rég beszéltünk akkor lehet örülne hisz lehet ő is arra vár hogy lépj valamit:), viszont ha kiakarod verni a fejedből akkor majd az időmúlása segít mert ez nem megy egyről-kettőre,én tudom... Remélem segítettem! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem én sem, egy beszélgetés után azért nem szokott szerelmes lenni az ember, de engem nagyon megfogott. Nem tudok neki írni, nincs semmilyen elérhetősége, nincs fen fb-n, telefonszámát nem tudom. Ha jól tudom nemsokára megint lesz egy program, ahová talán van esély, hogy eljön. Ha ott találkozunk és utána sem lesz belőle semmi, akkor elkezdem kiverni a fejemből. Bár őszintén nagyon reménykedem benne, hogy legalább újra beszélünk,csak így meg még nehezebb lesz...
2013. máj. 26. 08:04
3/4 anonim válasza:
Szia, teljes mértékben megértelek, elhiszem hogy nem könnyű,de azt hogy mit érzel neked kell eldöntened legbelül mert ezt csak te tudhatod senki más! Döntsd el magadban és ha ott lesz a lehetőség a beszélgetésre tudni fogod mit tegyél! :)
4/4 anonim válasza:
szerintem nem bizti hogy szerelmes vagy belé máris, de az tuti hogy nagyon vonz és érdekel téged:) és ez tök jó! amúgy, biztos kedvel téged, csak légy majd bátrabb, kevésbé csendes, viccelődj vele, légy nyitott, mosolyogj, és légy mindenképp önmagad (hisz aranyosnak tart) :)) ha ott lesz ő is, akkor hajrá! ha mégsem, akkor írj neki:) sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!