Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyfolytában egy bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyfolytában egy bizonyos pasira gondolok, nem tudom kiverni a fejemből. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez már nagyon gáz,mert már ott tartok h a barátommal nem is tudok lefeküdni...múltkor megtettem de nem volt jó,akkor is ő járt a fejemben...sokkal jobban kivánom mint a barátomat...most mi legyen? felejtsem el a srácot vagy szakitsak a barátommal? :S ( megjegyzem,a srácnak is tetszem,de nem biztos hogy ő is akar valamit ,szal nem tudom,érdemes e epekednem utána)
2008. júl. 19. 00:44
 1/4 anonim válasza:

Nem értem, minek maradnál vele?

Ő át van baszva, te meg boldogtalan vagy.

2008. júl. 19. 01:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Voltam már ugyanebben a helyzetben,és én megbántam...lehet csak egy apró fellángolás,a kérdés,hogy tudnál-e továbbélni a mostani párod nélkül.Tedd fel magadnak a kérdést...aztán vagy kockáztatsz vagy nem.Lehet jobb lesz,lehet nem.Minden benne van a pakliban.
2008. júl. 19. 01:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem neked kell eldönteni hogy most melyik pasi kell.Nem szabad hülyiteni senkit.Légy velük öszinte.
2008. júl. 19. 08:39
 4/4 A kérdező kommentje:
igen,emiatt lelkifurdalásom is van,nem szeretném átvágni szegény barátomat...viszont nem hiszem h csak fellángolás lenne,mert már 6 hónapja odavagyok a másik pasiért...és egyre nehezebb ez a helyzet...a másik pasit nem nagyon tudom kikerülni...hogyan bizonyosodjak meg hogy ő is akar valamit? Ha állandóan szemez velem,meg mosolyog stb,az jelent valamit? Beszélgetni sajna csak keveset tudunk...Tudom,hülye vok nem kellett volna belezúgnom...Viszont nem szeretnék két szék közül a pad alá esni...:(
2008. júl. 19. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!