Mit tegyek, ha már belefásultam a csajozásba?
Figyelt kérdés
Hiába hívok meg akárkit randira, semelyik lány nem hajlandó eljönni, vagy már azzal kezdi, hogy csak mint barátként. Nem hiszem el, hogy ennyire nem tetszem senkinek. Már undorodom az egész udvarlósditól. Nincs egy értelmes lány se a környezetemben, aki szabad lenne. A várakozásból is elegem volt, már 22 éves vagyok és egyetlen lány sem volt még, akit érdekeltem volna, vagy érdekelt volna, de nem csalódtam benne.2013. júl. 4. 19:25
11/11 anonim válasza:
24 leszek lassan, nálam is az van, hogy amelyik lány szép és belül is értékes az már foglalt, de a legtöbb vonzó csaj iszonyat sekélyes és buta, csak a fb megy nekik egész nap, meg a semmittevés, nyavalygás, hát ezeknél öcsém én azt mondom a prostik is többet érnek, azoknak legalább van eszük a testüket pénzzé tenni és nem rikácsolnak egész nap a facebookon, hogy jaj, de unsi neki az élete, valaki írjon már neki, meg jaj, d ehülyék a fiúk, mert milyen rondák a fiúk, fúj, mennyi nyomi próbálkozik nála meg mit tudom én mi baja van. Közben nézne magába, annyira üres, hogy én az ilyet úgy lenézem, nem is szoktam ezekre írni de még lájkolni sem, persze a sok agyatlan papucs fickó meg ott nyáladzik nekik, na miattuk van ez elcseszve. Abba kéne hagnyi végre a papucskodás és ta kis pitsák is éshze térnének végre, hogy hol a helyük. Legyen már újra férfi az úr a házban, ne hagyjuk, hogy a csajok uralkodjanak felettünk, csak, mert jól néznek ki. Köszönöm a figyelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!