Szerintetek az önbizalomhiány miatt nem merek ismerkedni vagy tényleg velem van a gond? (kép lentebb, pontozni is lehet)
köszönöm szépen a normális válaszokat!
az a baj h szerintem kiengedve nem áll jól és ebben a hőségben annyira melegít h nem engedem ki :/
valaki kérdezte h nem vagyok e szegedi, hát nem :)
folyamatban van a fogyókúrám, igyekszem egészségesen étkezni és sportolni is :)
Szia!
Szerintem nagyon szép szemed van, szép a bőröd, és az "almácskáid" is az arcodon :) Oldalt sötétebbnek néz ki a hajad, nem tudom, az egész milyen színű, de az a sötétebb tónus jobban passzol az árnyalataidhoz, mint a fejed tetején lévő világosabb tincsek - és a szemed is jobban kiemeli.
Dobd fel a frizurád valamivel! Derékig ér a hajam, megértem, hogy miért nem hordod kiengedve ebben a melegben :) Nekem van frufrum, így ha hátrakötöm, akkor sem teljesen üres az arcom, így egyszerűbben megoldható. Ha nem szeretnél frufrut, próbálkozz esetleg kontyokkal, fonással vagy egyedi lófarokkal.
Egy kis sminkkel nem szoktad a szemed kiemelni? A szemöldököd formája profi.
N
sztem fogyj kicsit mert arcra is híztál :S
Egyébként meg most az átlag kategória vagy sztem, bár ha nem kötötted volna fel a hajad a képhez sokat dobna rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!