Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem bírok vonzódni a...

Miért nem bírok vonzódni a kövér lányokhoz? 23F

Figyelt kérdés
Nem bírom már, sehol egy normális alkatú lány, akinek bejönék, de a kövér csajok meg tapadnak rám, csak aza baj, hogy sovány fiúként nekem nem vonzóak és hiába próbáltam erőltetni, ne vonzódtam úgysem, sőt inkább taszítottak. Miért vagyok én ilyen selejt? Miért nem vagyok képs vonzódni a túlsúlyos lányokhoz? Mivel ronda az arcszerkezetem, így nincs jogom vonzó barátnőre, tudom, de nem bírom már ezt, én is vágyom boldogságra, hiába vagyok ocsmány. :(
2013. júl. 3. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
én amondo vagyok mindig. Kövér lányra oda hajtogatsz pun.cit ahova akarsz.
2013. júl. 3. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Pedig muszáj leszel kompromisszumot kötni
2013. júl. 3. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Összejössz egy kövér csajjal, és a napi programotokba beépíted a közös futást. :D
2013. júl. 3. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Nyugi, a kövérek is csak szánalomból állnak veled szóba.
2013. júl. 3. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Amiert te sem kellesz a normalisaknak, hogy ugymond. A te meglatasod szerint.
2013. júl. 3. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem vagy selejt hogy nem vonzódsz a kövér lányokhoz. Az egészséges testekhez vonzódunk, a kövérség pedig nem egészséges.
2013. júl. 3. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!