Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek ha nem merek...

Mit tegyek ha nem merek odamenni a lányokhoz pedig nagyon szeretnék. Hogy legyek bátrabb?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem merek tegnap is bent voltam szolnokon mindenhol szép lányok de én nem merek odamenni gyáva vagyok nagyon csak ott nyáladztam rájuk. mit tegyek? félek h beégek nagyon valami jo tanácsotok van? azt ne irjátok h szedd ossze magad mert nem tudom egyszeruen kérlek segitsetek!

2013. jún. 28. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Előbb önbizalmad legyen!!! ;)
2013. jún. 28. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy bármivel oda lehet menni beszélgetni. Lány vagyok, zárkózott is, de ha valaki elkezd velem spontán beszélni, pl. Mikor jön már a busz, régóta vársz itt..stb... ha szimpatikus, szóba elegyedek vele :)
2013. jún. 28. 17:36
 3/4 Sudribunkó ***** válasza:
Odamész és szó nélkül előkapod a jancsit! Nagy sikered lesz! Korábban nők milliárdjait szedtem össze ezzel a módszerrel Szolnokon!
2013. jún. 28. 18:42
 4/4 Csabahegi válasza:
egy az igaz is szedd össze magad és találj egy témát miröl tudsz beszélgetni velük ha több lányrol van akkor huzz ki magad egyenesen és meny oda hozzájuk vagy vágj fel elötük valamivel mint pl én ezt tetem büvész vok és jól vok benne nem hiték el de mikor a semmiböl huztam elö egy kártyát elhiték nehezen de végül meghivtam öket pizzára és már elönyöm volt számukara szoval röviden huzki magad találj egy témát és hivd meg őket pizzára vagy akármire amire te gondolsz de az is fontos hogy tudd a pénztárcád jár roszul majd
2013. jún. 30. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!