Flört, utcán, parkban, boltban. Mégis hogyan, ha mindig mindenki siet?
Hogyan kezdemnyezzen az ember, ha biciklin ülve is, vagy gyalog, egyszerűen látod rajtuk hogy siet, és kb ha mosolyogsz rá egyet, mintha észre sem venné.
Máshol si ez a helyezt, mindneki intézi a dolgait, nagyon kevesen nyitottak akár csak egy jó flörtre is...:/ miért vna ez? miért zárkózott mindenki, és ami a legnagyobb divat hogy ohh csak baráti, ismertségi körből pasizok, ismeretlennekkel nem kezdek...hát nem tudom ezt ki találta ki, de elrúgott jó pár lehetőséget fiatal srácok százezreitől..:/
Zárjuk ki msot a fesztiválokat, mert az nagyon más kategória. terveztem, de sajnos idén sem jött össze egyik sem. elsősorban talán nem is a pénz, hanem a haveri köröm miatt, akik totál konzervatív és visszahúzódó banda, félnek kiadni még 5 ezret is, nemhogy a huszonpárezres belépőt...:/
nyár van. nemértem miért ilyen karótnyelt minden lány még mindig...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!