de aki rondának tartja magát, az általában ronda is.
2013. júl. 3. 15:29
12/20 anonim válasza:
Ez nem igaz, rengeteg ember mászkál az utcán téves énképpel - ezen az oldalon még több.
2013. júl. 3. 15:33
13/20 anonim válasza:
Férfiak esetében általában tényleg így van, inkább a nők azok, akik teljesen irreálisan látják magukat.
2013. júl. 3. 15:39
14/20 A kérdező kommentje:
na hát szerintem, aki (most maradjunk a fiuknál) jól néz ki, arra tapadni fognak a lányok. Tinikorban pedig ez nagyon meghatározó! Votl sok ismerösöm, hogy kis zsebcirkálók voltak 14-15 évesen, aztán beütött a tesztó és megnőttek jó nagyra, és egyből tapadtak rájuk a nők. Pedig önbizalmuk nulla volt. Csak ugye a nők rajongása egyböl megnövelte nekik, és nem kellett önmaguktól összeküöszködni a határozottságot a SEMMIBŐL! Mert a ronda embereknek kb azt tanácsolják, hogy legyenke határozottak a SEMMIRE!
2013. júl. 3. 15:41
15/20 anonim válasza:
Nem tudsz olvasni te gyökér???
Elnézést, de a kérdező elrúgta a pöttyöst a hisztijével.
Azt írtam, hogy ezer más dologból is lehet önbizalmat meríteni. De nyilván egy szerencsétlen vagy, aki mindenért lusta dolgozni. Akkor viszont nem az a legnagyobb baj veled, hogy nincs önbizalmad, hanem hogy ostoba vagy és lusta.
2013. júl. 3. 15:45
16/20 anonim válasza:
Más dologból hiába merít vki önbizalmat, mert belső értékekkel nem lehet becsajozni, ha a külsővel nem áll jól.
2013. júl. 3. 15:47
17/20 A kérdező kommentje:
ugy lett csajom, hogy 1 évig jártam csajozni, bulikba pesten heti átlag kétszer, mindenféle társkeresőkön küszködtem, meg szexpartnerkeresőkön...ráirtam összesen vagy 600 nőre, bulikba leszoltittam vagy 100at! Kavartam (min. smárolás) ~40 nővel, megdugtam 5-öt. Ja és ugy kezdtem el ezt a nagyipari csajozást, hogy előtte már volt egy egy éves kapcsolatom! Mégohgy nem dolgozm meg az eredményért? Csak azt nem értitek meg, hogy ilyen 1%os sikerrátáért nem sokan dolgoznának meg.
2013. júl. 3. 15:48
18/20 anonim válasza:
Nem sok értelme van. Egy alacsony önbizalmú embernek minimum egy normálisra van szüksége, hogy jó társ legyen...
arról nem is beszélve, hogy az ismerkedésben mit segít az, ha tudod, hogy a másik is félénk? Nem sokat.
Jó esetben csak lopva nézitek egymást, és egyik se mer megszólalni.
2013. júl. 3. 22:30
19/20 anonim válasza:
azért az önbizalom sem mindegy, hogy miből van. Lehet valaki pl. a szakmájában sikeres, a nőkkel pedig félénk.
Pl. egy átlag fickó lehet nagyon jó szakember, miközben a nők le sem...
Ez sem egy elhanyagolható tényező. Viszont, ha összejönne neki valaki, akkor már nem lenne gond a kapcsolatukban.
2013. júl. 5. 14:47
20/20 anonim válasza:
Angliában van társkeresője a félénk embereknek, kettő is!!A SHYPASSIONS és a SHY DATING.Nem szégyenlősek, de egyenesen szociális fóbiásoknak alkották!!!Jó ötlet lenne előnytelen külsejű embereknek is létrehozni egy társkeresőt.Vagy pedig nagyon alacsonyaknak, nagyon magasaknak vagy nagyon kövéreknek is.Ők nehezen találnak partnert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!