Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha van rondarandi, akkor...

Ha van rondarandi, akkor miért nincs társkereső alacsony önbizalmú embereknek?

Figyelt kérdés

Hülyén hangzana, mi, hogy alacsony önbizalmú emberek társkeresője?

Viszont az valahogy tök természetes, hogy a ronda embereknek nehezen megy az ismerkedés...

Ebből is látszik, hogy a külső határozza meg az önbizalmat és azon keresztül az életminőséget.

2013. júl. 3. 15:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
de aki rondának tartja magát, az általában ronda is.
2013. júl. 3. 15:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz, rengeteg ember mászkál az utcán téves énképpel - ezen az oldalon még több.
2013. júl. 3. 15:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Férfiak esetében általában tényleg így van, inkább a nők azok, akik teljesen irreálisan látják magukat.
2013. júl. 3. 15:39
 14/20 A kérdező kommentje:
na hát szerintem, aki (most maradjunk a fiuknál) jól néz ki, arra tapadni fognak a lányok. Tinikorban pedig ez nagyon meghatározó! Votl sok ismerösöm, hogy kis zsebcirkálók voltak 14-15 évesen, aztán beütött a tesztó és megnőttek jó nagyra, és egyből tapadtak rájuk a nők. Pedig önbizalmuk nulla volt. Csak ugye a nők rajongása egyböl megnövelte nekik, és nem kellett önmaguktól összeküöszködni a határozottságot a SEMMIBŐL! Mert a ronda embereknek kb azt tanácsolják, hogy legyenke határozottak a SEMMIRE!
2013. júl. 3. 15:41
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudsz olvasni te gyökér???

Elnézést, de a kérdező elrúgta a pöttyöst a hisztijével.

Azt írtam, hogy ezer más dologból is lehet önbizalmat meríteni. De nyilván egy szerencsétlen vagy, aki mindenért lusta dolgozni. Akkor viszont nem az a legnagyobb baj veled, hogy nincs önbizalmad, hanem hogy ostoba vagy és lusta.

2013. júl. 3. 15:45
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Más dologból hiába merít vki önbizalmat, mert belső értékekkel nem lehet becsajozni, ha a külsővel nem áll jól.
2013. júl. 3. 15:47
 17/20 A kérdező kommentje:
ugy lett csajom, hogy 1 évig jártam csajozni, bulikba pesten heti átlag kétszer, mindenféle társkeresőkön küszködtem, meg szexpartnerkeresőkön...ráirtam összesen vagy 600 nőre, bulikba leszoltittam vagy 100at! Kavartam (min. smárolás) ~40 nővel, megdugtam 5-öt. Ja és ugy kezdtem el ezt a nagyipari csajozást, hogy előtte már volt egy egy éves kapcsolatom! Mégohgy nem dolgozm meg az eredményért? Csak azt nem értitek meg, hogy ilyen 1%os sikerrátáért nem sokan dolgoznának meg.
2013. júl. 3. 15:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem sok értelme van. Egy alacsony önbizalmú embernek minimum egy normálisra van szüksége, hogy jó társ legyen...

arról nem is beszélve, hogy az ismerkedésben mit segít az, ha tudod, hogy a másik is félénk? Nem sokat.

Jó esetben csak lopva nézitek egymást, és egyik se mer megszólalni.

2013. júl. 3. 22:30
 19/20 anonim ***** válasza:

azért az önbizalom sem mindegy, hogy miből van. Lehet valaki pl. a szakmájában sikeres, a nőkkel pedig félénk.

Pl. egy átlag fickó lehet nagyon jó szakember, miközben a nők le sem...

Ez sem egy elhanyagolható tényező. Viszont, ha összejönne neki valaki, akkor már nem lenne gond a kapcsolatukban.

2013. júl. 5. 14:47
 20/20 anonim válasza:
Angliában van társkeresője a félénk embereknek, kettő is!!A SHYPASSIONS és a SHY DATING.Nem szégyenlősek, de egyenesen szociális fóbiásoknak alkották!!!Jó ötlet lenne előnytelen külsejű embereknek is létrehozni egy társkeresőt.Vagy pedig nagyon alacsonyaknak, nagyon magasaknak vagy nagyon kövéreknek is.Ők nehezen találnak partnert.
2015. jan. 3. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!