Alacsony fiúként csak az alacsony, kedves, átlagos lányok vonzanak, de ők már mind foglaltak, miért?
Figyelt kérdés
Persze a ribizli rétegről most nem beszélek, engem ők nem érdekelnek. Én a kedves, aranyos, hétköznapi lányokra gondolok most, ők mind foglaltak, akárhányat is találok nagy nehezen, mert jobban elbújnak az is biztos, mint a party ringyók.2013. júl. 1. 17:02
1/9 anonim válasza:
Neked amúgy hány reged van? Tudtommal csak 30 percenként enged kérdést feltenni.
2/9 anonim válasza:
kérlek mond el nekem.. hány cm vagy??
hogy napi 10000000000000000000 alacsony fiú vagyok kérdést kiírsz.. :O
3/9 anonim válasza:
a 170 centi nektek hol számít alacsonynak?
4/9 anonim válasza:
Ma már annak számít, bizonyos rétegek/emberek pedig nagyon letudják az embert nézni emiatt.
De abban nem értek egyet, hogy emiatt ne lehetne valakinek barátnője, vagy hogy senkinek sem tetszhet. Ott más gondok vannak akkor.
5/9 anonim válasza:
Talán 135 cm-es törpe vagy, hogy ennyire zavar az alacsony termet??
6/9 anonim válasza:
Én a szakáll-témával vagyok úgy, mint te a "magassság-kérdéssel"... :D
7/9 anonim válasza:
Vannak normális alacsony lányok, csak te annyira alacsony lehetsz, hogy nem veszed észre :)
9/9 anonim válasza:
Mi az a ribizli réteg? Ők az agresszív, morcos, nem hétköznapi lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!