Ez mennyire szánalmas? Miért érzem ezt?
Van egy fiú, akivel nem rég ismerkedtem meg, egyből jóba lettünk. Udvarol nekem, amit nem is bánok - teljes mértékben az "esetem".
Eddig így oké is volt, de a napokban sürgősen le kellett valamit töltenem egy oldalról, csak az volt a probléma, hogy nem voltam regisztrálva és oda meghívó is kell. Elmondtam neki, erre ő megadta az ottani jelszavát. Később nem tudom mi jött rám, gondoltam úgyis mindegy, kipróbáltam ugyan azt a jelszót egy közösségi portálos fiókjánál (nem tudom, ki lehet-e írni :D). Tényleg semmi hátsó szándékom nem volt. Működött.
Azonnal kiléptem, nem néztem meg semmit, de most mégis furdal a kíváncsiság. Bűntudatom van még a gondolattól is, hogy a kedvességét kihasználva "ellenőrizzem" őt, viszont parázok attól is, hogy esetleg mással is kavar és úgy érzem, ezt így kideríthetném. Nem vagyok normális, mi? x)
Ez mondjuk igaz.
Mondjuk ez csak az egyik, de bennem van az a tini-belezúgásos érzés is, hogy vajon mondott-e rólam valamit valakinek. :$:D
Az, hogy sokat csalódtál már, szerintem nem ok arra, hogy belenézz a fiú közösségi portálos fiókjába.
Engem is ért már sok csalódás fiúk terén, a legutóbbi volt a legnagyobb, nagyon csúnyán átvágott a srác és a környezetemben mindenki értetlenül nézett, hogy hogy tehetett ilyet. Na mindegy, még mindig szenvedek miatta, de az az én bajom. Ettől függetlenül nem lennék képes más fiókjába belépni és kutakodni utána.
Ha valóban ennyire egy hullámhosszon vagytok, mesélj neki arról, hogy sokszor csalódtál már, emiatt kezdetben kicsit bizalmatlan lehetsz. Nyugtasd meg, hogy ez nem kifejezetten az ő személye ellen szól, hanem általánosan, az emberek ellen. Így, ha tényleg fontos vagy neki, türelmesebb lesz és talán jobban elnézi, ha bizalmatlan vagy eleinte, miközben próbálja neked megmutatni, hogy bízhatsz benne.
Lehet, hogy valóban ez lenne a legértelmesebb megoldás. A legutolsó párkapcsolatom óta több emberrel is ismerkedtem, de ennyire komolynak egyiket sem éreztem. Nem akarom ennyi miatt elrontani.
Utolsó: kivernéd a fogait? Gratulálok. :) Szerintem ha udvarol egy fiú egy lánynak, avagy egy férfi egy nőnek, az a legkevesebb, hogy csak őt akarja megszerezni. Bár lehet, hogy ez már csak régimódiság, vagy egyszerűen túl sokat várok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!