Rosszul érzem azt, hogy az emberek igazából azért keresik a szerelmet, hogy legyen szexpartnerük?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 20:24
2/8 anonim válasza:
Én nem azért keresem, de sokan biztosan
22N
3/8 anonim válasza:
nem teljesen a szexpartner, egy társ, akivel eltöltöd a hétvégéd, a szabadidőd, akivel jól érzed magad.meg ilyenek
5/8 anonim válasza:
Jól érzed.
És még rajtam csodálkoznak mikor azt mondom, hogy nem akarok kapcsolatot, szerelem nélkül mit ér egy kapcsolat? Semmit, csak szexre meg nekem nem kell senki. Inkább kívárom míg rámtalál a szerelem.
L/19
6/8 anonim válasza:
vannak ilyenek is, én főleg fiúismerőseim között láttam sokat, ami kereken megmondta, hogy csak azért jött össze valakivel, hogy megdugja..de azért a többség nem ilyen. a szex is a kapcsolat része de jól mondta az előző, szerelem nélkül nem ér semmit. ja és akik tényleg olyanok, amilyet a kérdező leírt, vagy gyerekesek még, vagy félnek, hogy nem fogják szeretni őket..persze lehet, hogy nincs igazam, a lényeg hogy van ilyen is, de a normálisabbak nem ilyenek :)
7/8 anonim válasza:
igen, ez evolúciós tény. de attól még a szerelem mámorában lehetnek
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Kivételek persze mindig vannak, de nagyon-nagyon kevés és én egyre inkább azt látom, hogy legtöbben "szerelmesek" is emiatt szeretnének lenni..
2013. jún. 26. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!