Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális? Kilenc év korkülönbség?

Normális? Kilenc év korkülönbség?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és nagyon tetszik egy 26 éves pasi, nem csak külsőleg, hanem emberileg és természetileg is.

2013. júl. 2. 20:07
 1/7 ASOT ***** válasza:
58%
csak megsúgom, hogy szerintem sok...
2013. júl. 2. 20:08
 2/7 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem sok :) Te is mindjárt 18 vagy.

Szüleim is ugyan így voltak. Anya 17, apa 25.:)

2013. júl. 2. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem! Az nagyon sok. Más korosztály más gondolkodás mások a nézeteitek. Én lány vagyok 17 éves de sosem jönnék össze egy 26 éves pasival.
2013. júl. 2. 20:32
 4/7 anonim válasza:
Szüleim között is 10 év van , ha megertitek es szeretitek egymást, a kor különbség nem számít ;)
2013. júl. 2. 20:39
 5/7 anonim válasza:
Én 25 vagyok, párom 34. Lassan 2 éve vagyunk együtt, egy próbát szerintem megér a dolog.
2013. júl. 2. 20:46
 6/7 anonim válasza:
Persze nálunk 30 év van:)
2013. júl. 3. 07:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Abszolút semmi probléma nincs ezzel, ha kijöttök jól, a kor nem számít. És ne foglalkozz azzal ha valaki ezt esetlegesen ellenezné, mert csak okoskodnak.

Ráadásul valószínűleg a srác sok tapasztalatot gyűjtött már, így neked is sokmindenben tud segíteni, ha te is akarod.

Ne hagyd futni!

2013. júl. 8. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!