Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy csak azok...

Miért van az, hogy csak azok a tini lányok szinglik, akik túlsúlyosak vagy épp ribizli típusú, agyatlan, felszínes, tökéletes külsejű hercegre várók, na meg a leszbik? Miért nem lehet találni aranyos, szingli, normális súlyú, pici lányokat?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 15:52
1 2 3
 11/22 Zs.Bia ***** válasza:
10. Igen kiderült. És igen
2013. júl. 2. 16:17
 12/22 anonim ***** válasza:
és hány éves vagy, merre laksz?
2013. júl. 2. 16:27
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Lehetne találni, de az ilyeneket pont lesz@rják a pasik, mert mindegyiknek dögös, full extrás bombázó kell ;)aki kicsit csendesebb, szolidabban öltözködik, nem sminkel erősen azzal nem is próbálkoznak, mert küzdeni kellene érte talán, csak ahhoz a mai fiúknak nem füllik a foguk.
2013. júl. 2. 16:32
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
már nem azért(ne pontozz le) de mért várod el h a lánynak ne a tökéletes külsejű(Számára tökéletes)fiú kelljen,amikor neked is a külső a legfontosabb a kérdésedet olvasva?nem érdekel h belülről milyen a csaj csak kívülről v rá kíváncsi a kérdés alapján.Ismételten mondom h nem rosszindulat hiszen nem is ismerlek,erre csak a kérdésből következtetek:)
2013. júl. 2. 16:33
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
Azért mert picik, és mindenféle tárgy eltakarja őket. Pl egy szemetes kuka mögött elmennek, már nem látod őket. Nézelődj jobban.
2013. júl. 2. 16:43
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Én is ilyen vagyok. A fiúk rám se néznek. Most akkor mi van !??!?!
2013. júl. 2. 16:53
 17/22 anonim ***** válasza:
61%
16-os, dettó. Pedig kifejezetten helyesnek mondanak, annak is tartom magam. Gondolom veled is ez az ábra.
2013. júl. 2. 16:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Ajjaj, 16-os, 17-es, készüljetek, megfagy a a gyakori szerver, annyi privátot kaptok:D
2013. júl. 2. 17:00
 19/22 anonim ***** válasza:
56%
az, hogy te nem találsz, vagy nem érdekled őket, nem azt jelenti, hogy nincsenek. ezt a "statisztikát" meg ezzel a lendülettel fel is dughatod magadnak.
2013. júl. 2. 17:40
 20/22 anonim válasza:
77%
Hidd el ez engem is erdekel. Mondjuk nem vagyok olyan pici 168 cm, de engem altalaban azert nem vesznek eszre mert nem felszineskedo p.csa stilusom van.
2013. júl. 2. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!