Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a baj azzal, ha én előre...

Mi a baj azzal, ha én előre bejentem a lányoknak, hogy ronda vagyok és ne számítsanak helyes fiúra?

Figyelt kérdés
Például, ha itt ismerkedem és facebookra fel akarnak venni. Annyi felszínes lány van, még szép, hogy nem fogom odaadni az adatlapom csak úgy egy lánynak. Nagyon gonoszak a mai lányok és nincs ki megbüntetné őket, sajnos. Annyira fáj, hogy rondának teremtett a természet.
2013. júl. 1. 16:46
1 2
 11/12 anonim válasza:
Igazából a külső tényleg fontos,szinte mindenkinek(nekem is!) De ha azzal kezdenéd hogy ronda vagyok,rögtön egy önbizalomhiányos Quazimódót látnék magam előtt! Azt mondjuk nem kell elfelejteni,hogy mindenkinek más az ízlése,fel a fejjel,és találd csak meg azt az 1 lányt az ezerből!!
2013. júl. 1. 18:24
 12/12 anonim válasza:
Engem helyes srácnak tartanak, de én mégsem tartom magam annak, és nem is ez a lényeg, hanem a párkapcsolatban a harmónia, az igaz szerelem.
2013. júl. 1. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!