Veszélyes ide hívni Mo-ra egy fiút USA-ból?
Figyelt kérdés
23 éves,főiskolás.
Nyaralás céljából hívnám,én pedig gyakorolnám az angolt.
2013. júl. 1. 12:28
11/15 anonim válasza:
Beszéld meg a szüleiddel és vendégszoba de ha amcsiból ide jön hidd el nyamvadt játékpénzé nem fog bántani mert náluk ez a 100.000Ft csak vicc lenne
Mondjuk tisztázd vele, hogy nincs szex és lehet le sem jön mert csak úgy nem hiszem, hogy leutazik több ezer km-ert mert szép a szemed =)
12/15 anonim válasza:
En itt kinn elek Manhattam-ban 5 eve. Most 21 vagyok, amig nem latjatok milyenek itt, addig csak filmek alapjan mondhattok velemenyt. szerintem nyugodtan hivd el, de elotte tisztazzatok nehany dolgot...ha nem akarna komoly kapcsolatot nem utazna ennyit magyaroszagra. gondolkozz el
13/15 anonim válasza:
19 évesen kb 10 éves gyerek szintjén vagy..Érdekes hogy hamarabb jönne MO-ra mielött megbeszéltétek volna a részleteket,nagy IQ-d van látom..
14/15 anonim válasza:
egyébként van hajléktalan száló is ott még fizetni se kell neki..
15/15 anonim válasza:
Igen. Szét fogja atombombázni az országot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!